Zápalky jako PFka Nápady

Milý dárek pro přátele a kamarády… můžete je věnovat jen tak nebo spolu s nějakou hezkou svíčkou… tak ať vám to příští rok PÁLÍ a ZAPALUJE :-))

 Na výrobu vtipného PFka budete potřebovat krabičky se zápalkami, různé barevné papíry, nůžky, vycvakovačky, zlatý nebo stříbrný fix, glitrové kontury….

v podstatě využijte vše co je třeba třeba i pro scrapbooking…

   Z barevných papírů vystřihneme obdélníčky ve velikosti krabičky. Zdobíme vždy jen vrchní a případně spodní část, boky musí zůstat volné  – jsou na nich škrtátka :-))   Krabičky polepte, pomalujte, dozdobte dle libosti.   Napište PFko a je hotovo….  Inspirací mi byla krabička zápalek, kterou mi darovala moje kamarádka Irča k narozeninám…. do té doby jsme vždy sirky doma uklízeli a když jsme chtěli zapálit svíčku jsme je vždycky hledali… a od té doby, co jsme dostali od Irči tuto krabičku, kterou jsme neuklízeli, ale nechávali je v klidu ležet někde na očích…   Tyto zápalky vyzdobila Nika pro svojí paní učitelku. Vyráběla je večer a hned ráno nesla do školy, takže ta fotka nic moc, protože odjížděla do školy ještě za tmy… 

 A protože v balíčku, který jsem koupila, bylo deset krabiček, nemohla jsem nechat ostatní ladem….

   kombinovaly jsme a blbnuly… mě i Niku to moc bavilo… 

 záměrně nebudu psát, které jsem vyráběla já a které Nika….

Takže i vám všem posíláme nadálku PF 2010… ať se daří…

  A pokud jste tento článek objevili někdy jindy než ke konci roku, není problém udělat si krásné krabičky prostě jen tak…. Rok 2014: opět jsme vyráběli a tentokrát nám hodně pomohl náš nový ploter Cameo, který vyřezával písmenka, kočičky, vločky….

 

Komentáře