Hrajeme si s FIMO hmotou Vlog
 

 Tak už je to tady – už jsem si jí pomazlila, oňuchňala… prostě je to další moje knižní miminko….. 🙂 

A porod byl pěkne komplikovaný…. 

 

 

Její obal vypadá ve skutečnosti trošku jinak, než vidíte na první fotce – takto jsem vám ji dnes vyfotila, když dorazila, ale už bylo hodně hodin a tak fotka nic moc, proto jsem do e-shopu použila originální fotku z nakladatelství, ale já vím, že to je jedna z předchozích verzí…. 

 

Možná vás překvapilo, že název knížky je hodně podobný názvu mé první knihy o FIMO hmotě – Hrátky a Hrajeme si je opravdu podobné. Já jsem navrhovala název Relax s FIMO hmtou, bohužel se obchodníkům z nakladatelství zdál moc anglický a tak použili tento…. 

 Co nadělám… jsem „jen“ autor…. ale věřte, že název knížku nedělá, důležitý je obsah a ten se vám doufám bude líbit…. Možná mi tím názvem chtěli v nakladatelství naznačit, že se kruh uzavírá 🙂 

 

Tato kniha je mou třináctou v pořadí a doufám, že třináctka ji přinese štěstí…..

 

A já mám pro vás malou soutěž právě o tuto nejnovější knihu. Vyfoťte se s mými knihami, které máte doma. Ten kdo pošle svou fotku s nejucelenější sbírkou (samozřejmě, že s knihami můžete vyfotit místo sebe třeba své děti nebo jiné miláčky :-)) Ale je nutné,  aby na fotce byl kromě fotek někdo vám  blízký 🙂 

 

Na vaše fotky čekám na mailu monika@brydova.cz do 20.11.2013 – poté vyberu největšího knižního fanouška a rozšířím jeho sbírku….. 

A ostatní fotky zde uveřejním 🙂 

 

Vítězkou soutěže se stává Zdeňka Růžičková – ostatním moc děkuji za účast…. 

 

A pokud se vám nechce soutěžit, můžete si knihu samozřejmě objednat v našem e-shopu

Pokud chcete jen knihu, můžete objednat s platbou předem a po uhrazení pošleme v obálce (poštovné 45,- Kč). 

Do poznámky napište, zda chcete do knihy věnování či jen podpis. 

Budu se těšit na vaše objednávky 
Monika Brýdová 

 

Komentáře