Monínec 1 – Holčičí pobyt – 2013 Vlog
Letošní letní pobyty začaly novým počinem – týdnem pro matky a dcery a potažmo pro dospělé sesterské dvojice…. 🙂 

 

 

Hlavní myšlenkou tohoto pobytu bylo zapojit do tvoření společně maminky a jejich dcery (starší 11ti let). Celou partu jsme si rozdělily na dvě skupiny. Tyto dvě skupiny se střídavě zapojovaly do programu, který jsem pro ně připravila spolu s Radkou Sedláčkovou.

 

S Radkou se samozřejmě šilo….. tašky, taštičky, sukně….  i holčiny, které stroj v životě zatím nepotkaly, si vedly opravdu bravurně…. :-)) 

Když jedna skupina šila, druhá tvořila se mnou – barvily jsme trika i sukně, zkusily jsme také napařovací barvy na hedvábí, vyráběly šperky… prostě pohoda…. 

 

Některé malé i velké holky byly tvořením „nepolíbené“, přesto všechny moc šikovné a možná o to více nadšené….

Moc jsme si to tvoření užily…. 

 

Kromě maminek a dcer s námi pobyt absolvovaly tři sesterské dvojice a musím vám říct, že jsem v tu chvíli hodně litovala, že nemám sestru…. na holky byl krásný pohled :-)) 

Kromě tvoření jsme objevily i krásnou výstavu v Prčicích. Více fotek z této výstavy najdete na Facebooku. Určitě stojí se na ní podívat a prohlédnout si i celý Ateliér v Prčičích. 
Pobyt byl skvělý a těšíme se s Radkou na příští rok….. 
Kromě tvoření jsme si denně protahovaly těla spolu s Lenkou….. 

Ale Lenka není jen cvičitelka, ale je navíc i velice šikovná a zvládla si na pobytu ušít krásné pouzdrové šaty…..  když jsem tu látku viděla, nemohla jsem odolat a vytvořila jí k tomu sadu šperků. 

 

Krásné letní dny a někdy příště naviděnou na Monínci i s vámi…. 

 

Všechny fotografie z pobytu si můžete prohlédnout ZDE.

Komentáře