Creative Šperk Šperky
Ráda bych vám představila nový časopis – Creative Šperk. Dostala jsem nabídku být členkou redakce, kterou jsem moc ráda přijala.  

 

 

Šperk doprovázel lidstvo již od pradávna. První nálezy šperků jsou až 100 tisíc let staré. Zdobit se a odlišit se od ostatních nějakým originálním doplňkem, zaujmout nebo vyjádřit sám sebe vlastním šperkem je tedy staré jako lidstvo.
V novém časopise Creative Šperk Vám nabízíme seznámení se s postupy k výrobě šperků z rozličných materiálů. Časopis o 38 stranách ve formátu A4 na kvalitním papíře Vám nabídne každý čtvrt rok 20 originálních projektů krok za krokem na šperky z různých materiálů, módní doplňky, brože, náramky, čelenky apod. V neposlední řadě také portréty tvůrců a rozhovory s profesionály. 
Časopis je rozdělen do sekcí  Hobby, Nature, Art, Elegant, Crazy, Romantic, Retro a to vždy s laděním na roční období. Nezapomínáme ani na muže v sekci „Muž a šperk“. U každého návodu je označena míra obtížnosti výroby.

 Nulté zaváděcí číslo vyšlo 20.6. a můžete si je stáhnout zdarma na http://efkoart.formees.cz/f/casopis-creative-sperk00/ 

V tomto čísle najdete i tento můj první projekt pro časopis. 

 První číslo časopisu Creative Šperk vyjde 1.8.2013 !!!

Časopis je čtvrtletník a jeho cena je 75,-Kč roční předplatné pak 286,-Kč/rok.

Na objednávky předplatného do 30.7.  se vztahuje sleva 40% takže nyní máte možnost zakoupit celoroční předplatné za 198,-Kč/ rok (čtyři čísla).

Komentáře