Sluší ti to Textilní nápady
Jak víte, jsem milovnice sukní…. a umíte si představit, jak jsem byla nadšená, když jsem objevila Zuzku a její firmu Sluší ti to ….  

Zuzka je šikovná holka, která šije sukně z látek, které si nechává dovážet, tudíž nehrozí velká šance, že v ní bude chodit každá druhá….. Navíc je sama sobě i modelkou a vidíte, že jí sukně opravdu sluší :-))

Sukně šije na míru – tj. se změříte, pošlete ji údaje, vyberete si typ sukně a musíte chvíli vydržet… ale to čekání se vám vyplatí…. 

Sukně prodává Zuzka přes Fler.cz, ale pokud si ji objednáte přes mailem nebo vzkazem na FB  a uvedete heslo MB 2013 můžete mít tuto sukni za 1050,- Kč a navíc pokud o to požádáte, přidá vám Zuzka kousek látky na výrobu aplikací…. 

Tuto možnost nabízí jen vám, kteří si objednáte na základě tohoto článku….. 

Výběr látek je široký – můžete si jej prohlédnout také na Facebooku

PS. Kromě toho, že Zuzka všechny sukně šije sama, tak si je sama sobě modelkou…. 🙂

 

Sukně vám dorazí v takovémto slušivém sáčku…. 

Sedí skvěle i díky tomu, že mají v pase našitý elastický pás, tudíž je mohou nosit i těhotné – tipla bych to do cca 7 měsíce… 

Sukni i sáček zdobí slušivá cedulka…. aby vaše okolí vědělo co vám má říci :-)) 

 

 

Objednala jsem si hned dvě sukně – v teplé i studené barevné variantě…. 

Tady je ta teplá verze….  upřímně…. vím, že Zuzce to sluší o krapet víc, ale přeci jen nemám její věk a její pidiváhu :-)) 

 

Přesto mohu s klidným svědomím prohlásit, že Zuzky sukně udělají z každé dámu :-)) 

A tady je ta „z mořských hlubin“ 🙂 

 

Látky jsou bavlněné, tenké, velice příjemné jak na omak, tak na nošení……  sukně jsou lehounké a při chůzi lehce vlají… opravdu krása.

 

 

Tyto dvě látky jsem si vybrala proto, že se mi jednak líbily, ale hlavně, že k nim mohu kombinovat velké množství jednobarevných svršků. 

 

A pokud vás zaujalo triko s aplikacemi, tak jak na něj se dozvíte již brzy…..  (a Zuzka vám na ně pošle kousek látky zdarma – stačí napsat heslo MB 2013 a poprosit o látku na aplikace). 

Látku můžete využít třeba i na výrobu klopy na kabelku apod…… 

 

Komentáře