Ohlédnutí za VÝSTAVOU KREATIVITY – jaro 2013 Vlog
 

O víkendu proběhla v Dubči již třináctá VÝSTAVA KREATIVITY a já bych se ráda ohlédla a podělila se s vámi o některé postřehy.

V úvodu bych však moc ráda poděkovala všem, kteří jste ji navštívili, vystavovatelům, že ji ve zdraví přežili a všem svým pomocníkům, bez kterých bych to „nedala“ :-))  

Jarní výstava je za námi, ať žije podzimní v termínu 15.-17.11.2013!! 

 

 

 

Výstva, kterou pořádám, nemá ambice být obrovskou výstavou se stovkami vystavovatelů. Spíš by ráda byla setkáním tvůrčích lidí a myslím, že se mi to za ty roky daří realizovat. 
Ukázkou šikovnosti českých a potažmo slovenských zlatých ručiček. 

A příležitostí pro všechny si vyzkoušet spoustu věcí a prostě si ten den užít…. 

 

Ta letošní se rozběhla skvěle i přes maličké komplikace před začátkem, které jako návštěvníci nevidíte a nesmíte pocítit (onemocnění jednoho vystavovatele, vyhoření skladu, ze kterého si půjčujeme stoly apod). Ale sotva se otevřou v pátek ráno dveře a začnou proudit první návštěvníci, je vše zapomenuto… 

 

Letos jsem si všímala toho, že si dáváte na Výstavě sraz se svými známými, které jste znali doposud jen z diskusí či FB, potkávají se účastníci různých kurzů a FIMOšílení…. Těší mne, že se ke mne hlásí ženy, které znám jen virtuálně a moc ráda je poznávám i v reálu…. 

A raduji se ze setkání i s lidmi, které znám a dlouho jsem je neviděla…. 

 

a občas se objeví i anděl….. O ten malý zázrak se s vámi ráda podělím. U vstupu do Špejcharu sedí Kamila a protože venku nebylo nijak teplo, měla u sebe teplomet, aby nám neumrznula. Jenže ten hned v pátek vypověděl službu. A tak jsem se rozhodla zajet koupit nový. Už jsem si brala kabát a říkám manželovi, že jedu sehnat teplomet, když se za mými zády ozvalo: „A nechcete ho půjčit, mám ho v autě…“Chápete, že tohle muselo být poslané shora. Navíc paní Zuzka nabídla, že se v neděli pro něj i zastaví, protože má kousek od Dubče zahradu, na kterou stejně pojede… :-))

 

A podobných milých setkání jsem o víkendu prožila spoustu. Díky za ně 🙂

 

PS. Zajímá vás co se děje po uzavření výstavy v sobotu večer??? Vystavovatelé toho prostě nemají dost a tvoří si pospolu…. :-)) 

 

Kompletní fotodokumentaci letošní jarní výstavy najdete na FACEBOOKU a pokud jste dostali chuť si to příště užít s námi, tak si zapište datum 15.-17.11.2013 a protože se blýská na lepší časy a vypadá to, že v Dubči budeme mít další výstavní prostory, můžete se také hlásit jako vystavovatelé na můj mail monika@brydova.cz.

Komentáře