Vítězové říjnové soutěže Vlog
Na měsíc říjen jsme v e-shopu vyhlásili soutěž o strojek na fimo Sculpey od firmy Eberhard Faber….Do slosování byl zařazen každý, kdo objednal a uhradil (dobírkou či převodem) objednávku nad 1000,- Kč. Za každou tisícikorunu měl v losovacím sáčku jednu šanci….

A jak to dopadlo???

 

Strojek získala paní Alena Pařilová ze Zbýšova u Brna, která si jej pojistila opravdu festovně (její jméno bylo zařazeno celkem 27x :-)), takže se vlastně potvrdil zákon pravděpodobnosti :-)) Moc gratulujeme a doufáme, že strojek využije k plné spokojenosti 🙂

A protože nám bylo líto, když už jsme tolik lístečků vytiskli a nastříhali, vylosovali jsme ještě dvě ceny útěchy – zákaznice, které získají poslední číslo časopisu Korálki – a jsou jimi paní Řezánková Světlana z Třebíče (celkem 3 šance)  a Zálišová Jaromíra z Malých Svatoňovic (také měla v losování 3 šance).

Zákaznicím bude ještě odeslán e-mail  a v pondělí 19.11. i ceny.

Nevyhráli jste? Nezoufejte…. připravujeme pro vás nový e-shop (a je to secsakra práce, ale doufáme, že v novém roce už poběží…), ve kterém pro vás budeme připravovat mnohem více soutěží… Děkuji a přeji krásný den….

 

PS. A pokud máte děti, nezapomeňte, že probíhá soutěž DOPIS JEŽÍŠKOVI, kterou jsme prodloužili do 25.11.2012, protože stále máme málo dopisů a hodně cen pro děti… zatím vyhrává každý… tak co?? Nezkusí to vaše děti také??

Komentáře