Pomoc pro Lukáška Vlog
Občas jednám impulzivně… a tohle je jedn z příkladů… když mne na FB prosila paní Katka o možnost dát na mou zeď prosbu o pomoc při sbírání víček od PET lahví souhlasila jsem…. a když jsem si pak našla stránky paní Katky a jejího syna, zalitovala jsem, že nekupuji vodu v PET lahvích… ale napadlo mne, že pomoci se dá i jinak….
Možná se ptáte, proč jsem se rozhodla pomoci právě Lukáškovi a jeho mamince, vždyť potřebných je spousta… tak možná prostě měli štěstí, ale třeba i proto, že Lukášek má svátek na mé narozeniny a vždy se mi to jméno prostě líbilo a navíc má krásný šťastný úsměv…. a možný proto, že jeho maminku Katku jsem zaregistrovala v jedné z diskusích o vaření… prostě souhra náhod….

A jak bych ráda pomohla?? Prostě tím co dělám…. rozhodla jsem se nabídnout své šperky za vyvolávací cenu 100,- Kč a do neděle 21.10.20122 23.59min nechám na vás, zda je budete chtít koupit a přispět celou částkou, kterou za šperky utržíme, na koupi vozíku pro Lukáška….

 

 

 

 

Jsem moc ráda, že se k mému nápadu připojily i dvě další fimařky  – Petra Kejlová a Olinka Priclová – a přidaly každá po třech špercích ze své nabídky.

 

V pondělí večer odešlu všem výhercům číslo účtu k uhrazení šperků, po uhrazení odešleme šperky na adresu výherců a celkovou částku odešlu na účet paní Katky Škodové.

 

Tak co, pomůžete i vy???

Album se šperky, kde můžete přihazovat najdete na FACEBOOKU.

 

Prosím berte své nabídky vážně, my to také myslíme vážně a chceme pomoci dobré věci. Děkuji za nás všechny..

Komentáře