Malá oprava trička Vlog

Mám ráda výprodeje… obzvláště ty letní… na začátku léta těžko vybírám co si pořídit, přijde mi to skoro zbytečné, vždyť v tom teple vystačím s několika tričky a sukněmi….  ale když se objeví začátkem srpna, kdy je léto ještě v plném proudu, výprodeje, nedokáži odolat….

Obzvláště pokud je možné koupit triko, které jsem pořídila na začátku sezóny a oblíbila si ho…. neváhám koupit ještě jednou…

Nicméně se může stát, že doma zjistím, že triko má malou dírku…. ano, asi i věci z výprodeje jdou vrátit, ale vraťte to, když to bylo tak levné a byl to poslední kousek :-))

Protože tohle triko nemá jasné, kde je předek a kde zadek, chvíli jsem uvažovala, že dírku jen dvěma-třemi stehy zašiji a budu nosit na zádech…. protože dle psychologických výzkumů je nám totálně jedno, co máme na zádech (a to je pravda – já mám od dětství přes půl zad jizvu a protože na ni nevidím, téměř o ní nevím a neřeším ji…. myslím, že kdybych ji měla vepředu a denně na ni koukala, bude to jiná….)

Nakonec jsem se ale rozhodla, pro dobrý pocit, raději dírku zakamuflovat jinak…. použila jsem mé oblíbené předřezané kytičky z nažehlovacích fólií…. Výhodou je, že úplet se netřepí a tak opravdu stačí dírky v úpletu maskovat takto (vyzkoušeno z dřívějška).

Přišla na řadu žehlička – všimněte si, že po nepříjemných zkušenostech u trika s lebkou – jsme pořídili novou (po zjištění, že oprava staré by stála stejně jako žehlička nová).

A aby jedna nevypadala osaměle, přižehlila jsem jich více :-))

Došlo samozřejmě i na vnitřní poutka, protože ani u tohoto trika bych nerada, aby vykukovala ramínka podprsenky, byť je tejně bílá jako triko….

Tady je hotové – na ramínku nevypadá nic moc – a tak jsem se do něj oblékla a poprosila Domču, aby mne vyfotila…

 

Jak vidíte, vlásky mi po skončení chemoterapie pomaloučku opět rostou….  začaly růst se začátkem prázdnin a zatím to je opravdu mecháček… měla jsem zprvu maličko problém, protože bohužel moje „hnízdečka“ šedin se neztratily a začaly růst také a tudíž jsem vypadala trošku jako dalmatin na negativu… protože vlasy jsou tak krátké, že se zatím nedají obarvit, poradila mi moje kamarádka Ivka skvělý fígl – použít starší řasenku na oči… a fakt to funguje… prostě šedivé vlasy dostaly mascaru :-))

A mnohem raději už chodím takto, protože díky vlasům, byť krátkým, je mi v paruce vedro.

Naštěstí rychleji než vlasy mi doroslo i obočí a řasy a tak se už nemusím tolik malovat…. :-)) Ony oči bez řas a obočí vypadají tak nějak prázdně….

 

A pokud vás zaujaly šperky návod na jejich výrobu najdete zde.

 

 

A když už jsem byla u toho žehlení (což se mi moc často nestává, protože co máme sušičku fakt žehlím minimálně, téměř vůbec), tak jsem ještě tyrkysovými kytičkami dozdobila tílko, které nyní nabízíme v e-shopu….
I tón v tónu může vypadat velice zajímavě….
Komentáře