Papírové kabelky CANDY BAG VII. Nápady / Techniky

Dlouho slibovaný návod jak se vypořádat se sešitím dna u kabelek candy bag.

Sešití dna vám ukáži na kabelce, kterou vyrobila moje dcera a jednotlivé dílky jsou z kancelářského papíru – půlka je natřená dokumentním inkoustem (koupila jsem ho jednou omylem místo razítkovací barvy), který po natření štětcem dělá takové šedé mapy a to se Nice líbilo…..

Dílky jsou samozřejmě opět přelepené průhlednou izolepou.

 Po sešití kabelky si uprostřed spodní části dejte čtverečky k sobě a začněte je sešívat od prostředku ke kraji… Sice na videu říkám, že to nemá žádná pravidla, ale sami uvidíte, že po pár dílcích zjistíte, že stále projíždíte stejně, takže ona to nakonec asi pravdila mít bude, ale vy se jimi netrapte :-)) Až se prošijtete k růžku, vmáčkněte krajní dílek dovnitř, aby se vám potkaly hrany okolních dvou dílků.. to se špatně vysvětluji slovy, doporučuji kouknout na video 🙂 Kolem rohu prošijte několikrát a důkladně, aby to pěkně drželo pohromadě. Stejným způsobem sešijte i druhý roh.
Určitě existuje více způsobů sešití dna, ale mně zatím tento stačil…. ale slibuji, že zkusím nastudovat i nějaký další a případně přidám návod. Ještě pohled dovnitř kabelky, dno je opravdu celistvé a nehrozí, že by rohem cokoli propadlo :-)) A tady hotová kabelka, čekající na uši…. o nich zase někdy příště.

 

Komentáře