Velká letní výzva Vlog
Máte spoustu nápadů a budete si v létě hrát a tvořit?? Zkuste své pokusy zachytit na fotografiích a vytvořit reportáž s postupem pro čtenáře mých stránek.
Protože díky pobytům nestihnu přes léto vytvořit tolik nových článků jak by se čekalo vypisuji na celé letní prázdniny mimořádnou výzvu:

Pošlete svůj nápad včetně postupových fotografií a získejte kromě tradiční odměny pro spolupracovníky stránek (tj. buď proklik na vaše stránky či prodejní server, kde nabízíte své výrobky) nebo slevu v našem e-shopu ještě navíc jedno číslo časopisu Korálki a malý dárkový balíček s materiálem na tvoření!

Odměnu získají všechny zveřejněné články.

Pro zveřejnění článku stačí učinit následující:

1. Vyrobit a nafotit svůj nápad, který se vztahuje k létu – mohou to být šperky, práce s fimo hmotou, textilem, papírem, výroba kabelek, her pro děti… prostě co vás napadne Smile. Fotky musí být dobře nafocené – podívejte se na některé z článků na stránkách a inspirujte se.
2. Fotografie ve velikosti 800x600pix očíslujte podle pořadí na uveřejnění, pokud je fotografií více než deset číslujte systémem 01, 02 atd.
3. Text napište samostatně ve wordu (do wordového formuláře nevkládejte fotky, jen ke každému bodu napište do závorky číslo fotografie ke které se text vztahuje).
4. Vše posílejte průběžně od 1.7. do 31.8.2011 na mail monika@brydova.cz a do předmětu napište LETNÍ SOUTĚŽ

Děkuji a budu se na vaše příspěvky těšit.
Monika Brýdová

Komentáře