Ředkvičková pomazánka Rychlé večeře
Ředkvičkovou pomazánku dělám už delší dobu, ale nedávno jsem na netu objevila vychytávku se kterou bych se s vámi ráda podělila….
Připravte si omyté ředkvičky, tři vařená vajíčka, 100g tvrdého sýra (případně Nivy, jako jsem to udělala já), majonézu, lučinu a plnotučnou horčici.
Ředvičky nahrubo nastrouhejte, dejte do cedníku a prosolte. Nechcejte cca 20 minut – ředkvička uvolní přebytečnou tekutinu, tu můžete ještě lehce vymačkat. Nebude vám pak zbytečně ředit pomazánku, tak jako to má ve zvyku :-))
V době, kdy se ředkvičky pěkně potí v cedníku, nastrouhejte nahrubo vajíčka a sýr a smíchejte s lžící majonézy, lžící Lučiny a lžičkou plnotučné hořčice.  Lehce osolte a opepřete.
Vmíchejte okapané ředkvičky, nechejte chvíli vychladit.
Podávejte namazané na pečivu.
Komentáře