Ohlédnutí za VÝSTAVOU KREATIVITY jaro 2011 Vlog
První dubnový víkend se již po deváté v městké části Prahy 10 – Dubeč uskutečnila Výstava Kreativity. Tak jako v předchozích letech si dala za úkol vás inspirovat, motivovat a ukázat to nejlepší v oblasti kreativní tvorby.
Návštěvníci z blízka i z daleka (tímto zejména zdravím paní z Košic, které mne moc potěšila, že si udělala čas a přijela) měli možnost nejen vidět, ale hlavně si vyzkoušet nové techniky a materiály. Výstava totiž není jen klasickou výstavou, ale je svátkem pro všechny tvořivé a díky malým workshopům, kterých je k dispozici opravdu mnoho, umožní každému strávit celý den opravdu tvořivě.
A kdo netvořil osobně, mohl nahlížet pod ruce jiným a nasávat tvořivou atmosféru. Pracovalo se s textilem, malovalo na sklo, plstilo, korálkovalo a prostě tvořilo jako o život….
Milým překvapením byla pro nás všechny belgická lektorka Véronique Bastien, která celé tři dny neúnavně představovala práci s polymerovými hmotami a předávala své zkušenosti a představila své nádherné práce.
Celé tři dny vládla výstavou skvělá atmosféra a já mohu jen poděkovat všem, kteří se o to zasloužili -vystavovatelům, bez nichž by výstava nebyla tím čím je a hlavně návštěvníkům, pro které to všichni děláme. Nicméně jarní výstava je již za námi a tak nezbývá než říci – Ať žije podzimní VÝSTAVA KREATIVITY!!
Fotky z výstavy si můžete prohlédnout na Facebooku a také se můžete podívat na fotky od Eriky.

 

 

Komentáře