Dortmund 2011 Vlog
Tak jako každý rok jsem i letos s dalšími tvořivými nadšenci vyrazila na Výstavu Creativa Dortmund.
Jediné co je pro to nutné udělat, aby jste třeba příště mohli jet s námi je hlídat si termín přihlášek, včas se přihlásit a poté si již namasírovat lýtka a naplnit peněženky. Cestu tam přežijete díky natěšení a cestu zpět prospíte díky totální únavě. Letos nás překvapila jedna novinka – do areálu se nesmí s kufříky na kolečcích…. ale na druhou stranu organizátoři nabízeli umístění těchto našich nutných zavazadel do šatny zdarma.

Nakonec se to ukázalo jako šikovná služba – ani v největších tlačenicích vám nikdo nepřejížděl špičky nohou kolečky kufříku a když jsme potřebovali cokoli z kufru nebo naopak cokoli do kufru přihodit stačilo zajít do šatny a milá obsluha nám bez problému kufr na chvíli podala.

Jarní výstava je vždy v duchu velikonočním – i letos bylo nač koukat. Tradiční i netradiční kraslice, spousta zajíců a opeřenců nejrůznějšího druhu a květiny ve všech možných podobách.

Mile mne potěšilo, že jsem opět objevila ukázky práce s twistArtem, protože na předchozích výstavách po tomto materiálu nebylo ani vidu ani slechu.
Dominiku na výstavě kromě všeho jiného zaujala tato stvořeníčka z látky a knoflíků jedné holandské firmy.
A měla radost, že opět potkala svou oblíbenou Pinky 🙂 

a mne například zaujaly kytičky skládané z výseků….

Vy se můžete na fotky podívat do fotoalba na Facebooku – první a druhé (omlouvám se za kvalitu, ale náš foťák vypověděl službu hned na začátku výstavy a tak jsem si půjčila jiný se kterým to zas tak moc neumím)…

Ddalší fotky jsou od Katky Pavlínky a Markéty.

A pokud máte chuť taky někam zajet, udělejte si volnou sobotu 29.10.2011 kdy pojedeme na Kreativ Welt do Wiesbadenu a pojeďte s námi – přihlášky budou možné od začátku září a vše potřebné najdete na stránkách. 

Komentáře