Wellness víkend v Lázních Bohdaneč Vlog
Když jsme se s holkama těsně před vánoci sešly na našem malém předvánočním večírku, zjistily jsme, že jsme všechny zralé na Bohnice…. ale protože tam je prý nával, rozhodly jsme se jet se léčit do Bohdanče :-))

Myslím, že takový prodloužený relax víkend si zaslouží každá z nás. Prostě na chvíli vypnout a nechat se hýčkat. Původně jsme hledali nějaký vyloženě hotelový pobyt , ale pak mi moje „největší“ kamarádka Viola nabídla využít její pohostinnosti a přijet za ní do Lázní Bohdaneč…. tomu se opravdu nedalo říci ne….

a tak jsme se ve čtvrtek s holkama sbalily…. no když viděl můj manžel mé narvané auto měl obavy, zda neodjíždíme navždy :-))) a vyrazily směr Violka….

 

Nejdřív jsme obdivovaly výzdobu jejího útulného bydlení…. nezklamala nás… několik inchových obrázků.… no spíš obrazů :-))

Zajímavý obraz v kuchyni, na který máte stále pocit hledět jako na hodiny :-))

No schválně – víte z čeho jsou ty barevné kousky???

No a protože neumíme sedět jen tak se založenýma rukama, vyndala hned v pátek dopoledne, poté co jsme si potvrdily v lázních rezervaci všech procedur, Radka látky, střih a hurá do šití…. velikonoce se blíží a tak jsme chtěli rozšířit náš slepičinec o pár kámošek 🙂

 

Šilo se ručně….
… ale i na stroji, který Radka s sebou přivezla (už chápete, proč jsem měla narvané auto???)
Dokonce místo večerních tanečků (aneb komu by se chtělo tančit v zakouřený hospodě a snižovat věkový průměr návštěvníků :-)) se šilo a k tomu Irenka i zazpívala (mmch. vzkazujeme na univerzitu do Olomouce, že nechápeme, jak mohla ze zkoušky hudební výchova dostat trojku :-))

A tady je výsledek našeho snažení… někdo (já a Dáša)  nožky pracně ušil a vycpal, stejně jako hřebínek a volátko (nebo jak se tomu pod zobákem nadává), někdo si pomohl chlupatými dráty a filcem – nicméně všechny slépky byly úžasné….

Střih je z knihy, kterou si Radka koupila přes e-bay, ale jedna z diskutujícíh na FB jej našla i na netu a poslala mi odkaz…  nevím, zda bude fungovat, ale zkuste to….

Celý víkend jsme se opravdu bavily, nasmála jsem se na několik let dopředu, v neděli ráno mne normálně bolelo kolem žeber :-))  a tak jsme v rámci všeobecného veselí donutily i hlavní „matku“ všech slepic Radku k póze se slepicemi na pekáči…..

A aby to nevypadalo, že jsme jen šily…. tak vězte, že jsme kromě whirpoolky absolvovaly ještě saunu, solnou jeskyni, masáže, rašelinový zábal, uhličitý zábal a jako největší slast můžeme doporučit čokoládový zábal, kdy vás opravdu potřou roztavenou čokoládou (dostaly jsme i ochutnat) a pak zabalí a ponoří do velice teplého vodního lůžka…. chvíli máte pocit, že jste zpátky v lůně své rodičky…. a ta vůně čokolády…

 

Opravdu si jednou za čas dopřejte tuhle pohodu a když to je navíc v kruhu milých lidí, neřkuli kamarádek, je to o to lepší…..

Co vám budu povídat…. žádné z nás se domů nechtělo….. a tak mi tenhle skvělý víkend připomíná alespoň moje slepice :-))

Komentáře