Dárková srdíčka Ostatní

Tento nápad je od Renáty Petřvalské:

Tento týden jsme v místním mateřském centru vyráběli dárečky ke svátku svatého Valentýna. Jednoduchost tohoto nápadu mě nadchla natolik, že jsem se rozhodla tyto dárečky použít nejen k Valentýnovi, ale i jako drobnost pro všechny caparty, co přijdou popřát příští týden k narozeninám mé malé dcerce. Budete potřebovat:

*        pevnější kancelářská složka (může být i barevná)

*        nůžky

*        lihový fix

*        kancelářská děrovačka

*        úzké stužky různých barev

*        papírová šablona srdíčka (dcerka mi ji před focením stihla nazdobit… 🙂  ) Vystřihněte si z papíru srdíčko veliké podle toho, co budete chtít dovnitř vložit za dáreček, to naše je veliké cca 15 cm na šířku a 14 cm na výšku. Tuto šablonku pak vložte dovnitř složky a obkreslete lihovým fixem. Srdíčko vystřihněte – obě dvě vrstvy složky najednou. Vezměte kancelářskou děrovačku a po celém obvodu proděrujte otvory cca 1 – 1,5 cm od sebe. Připravenými otvory začněte provlékat stužku, tím „sešijete“ obě srdíčka k sobě. Nahoře si nechte otvor na zasunutí dárečku do vzniklé kapsy. Vložte nějakou drobnost – čokoládové bonbony, luxusní čaj, poukázku na nákup… … Poté nahoře zavažte na mašličku. Pokud je to myšleno jako dáreček k Valentýnovi, můžete přidat papírové srdíčko s blahopřáním. Hotová srdíčka pro dětskou párty… 🙂

Z vlastní zkušenosti mohu doporučit jako bezva tvoření s malými dětmi, k mému velkému překvapení bavilo provlékání stužky i mého dvouapůlletého synka.

Komentáře