Podzimní střípky 2010 Vlog
Malé útržky zajímavých věcí, které se jinam nevešly nebo se mi zdálo, že informací na článek bylo málo a přesto jsem nechtěla, aby zapadly v propadlišti dějin…

Začátek podzimu pro mne znamenal fniš na všech třech knížkách, které si budete moci objednat u Ježíška – jedná se o Hrátky s textilem, Hrátky s Fimem a Malování na obličeje… na trhu by měly být co nevidět…. a určitě vám je velice ráda představím na stránkách a pozvu vás na křty knížek…. 🙂

PS. Člověk se nemá radovat předčasně, bohužel to vypadá, že FIMO vyjde až po novém roce… tiskárna nezvládá předvánoční nápor 🙁 Držte palce, aby to nakonec bylo jinak…

Domča chodí do páté třídy a kromě toho, že se snaží celkem dobře učit a připravuje se na přijímačky na gympl, stále raději tvoří… tentokrát se pustila do netopýra a myslím, že se jí povedl moc hezky. Střih na netopýra našla na netu, bohužel když jsem chtěla vložit odkaz, zjistila jsem, že už nefunguje..Tak alespoň můžete zkusit sloníky. No a protože měla ještě chuť se do něčeho pustit, rozstříhala jedno staré manželovo triko a vyrobila si letní modýlek… škoda jen, že do léta daleko…. fotografie z této „akce“ najdete na Facebooku.
V Loskutákovi vám Radka ukázala jak skvěle umí ušít dýně… ano slyšíte dobře, nejdříve si nabatikovala látku pomocí reaktivních barev a potom z látky ušila dýně… jedna mi zdobí okno v mezipatře… spolu s opravdovými dýněmi, které jsem si přivezla z natáčení Loskutáka o čtrnáct dní  později a jsou od pana Prášila.
Na říjnové kurzy v Praze přišla jedna z kurzistek se zajímavým nápadem… a kromě něj si přinesla ještě balík bílých ponožek… myslím, že nápad je geniální a vyřeší problém s párováním stejných ponožek…. prostě si na každý pár přes šablonu udělala ještěrku… na každý pár v jiné barvě…. klidně by šlo použít i decentnější razítko… nicméně nápadu tleskám….

Poslední víkend v říjnu patřil zájezdu na Kreativ Welt ve Wiesbadenu. Tentokrát byl zájem  o tento zájezd opravdu velký a už začátkem října byly oba autobusy plné. Myslím, že jako každý rok Wiesbaden nezklamal. Sice letos převládaly hlavně korálky a věci pro scrapbooking, ale určitě si každý našel své. Zajímavé je, že když jsem prohlížela fotky, které většinou fotila má dcera, některé věci jsem nepoznávala… o to spíš, když jsem koukala na fotky od Ivety nebo Pavlínky.

Na konci dne, ze kterého je tato fotka, jsem již byla opravdu unavená, ale spokojená, že se všem líbilo a nikdo se mi neztratil :-))

A podzim  stále pokračuje…  až do adventu je vyloženě pracovní, naštěstí, když děláte co máte rádi, nevadí vám, že práce nemá konce a vůbec nezávidíte vašemu kocourovi, který mnoho hodin prospí v náročných pozicích :-))

Doufám tedy, že se uvidíme třeba na VÝSTAVĚ KREATIVITY, která proběhne v Praze Dubči od 5. do 7.11., nebo na kurzech v Ústí nad Labem v sobotu 13.11. nebo v Českých Budějovicích 20.11….

a pak už se těším na první adventní víkend, který podle tradice prožiji se svými kamarádkami a našimi „holčičkami“ v sobotu si zacvičíme a uděláme adventní věnce a v neděli namalujeme perníčky…..

 

Krásný zbytek podzimu i vám….

Komentáře