Reportáž ze Sebuzína 2010 Vlog
  Rok se s rokem sešel, pobyty na Monínci utekly jako voda a začal poslední z letních pobytů – relaxační pro ženy v Sebuzíně u Ústí nad Labem.  

 

    Opět byl ve znamení souznění všech tří programů připravených pro ženy – cvičení se Štěpánkou, tvoření s mou maličkostí a meditací v ženských kruzích s Ivkou Megovou, kterou provázela její Emmička.Všechny tři náplně se tak trochu prolínaly a jediným jejich cílem byl relax zúčastněných a posílení ženské síly a energie.
   Součástí pobytu byl i výlet na středověký hrad Střekov a poté i na vyhlídkový zámeček Větruši, jenž se tyčí nad údolím řeky Labe a stejně jako Střekov je jednou z dominant města Ústí nad Labem. 
     Tvořilo se hlavně venku – pod pergolou jsme fimovaly 
     a přímo v krásném prostředí zahrady zdobily trička. 
     Venku se také cvičilo… a řeknu vám taková relaxace při power joze u jezírka je opravdu skvělá.
     A aby si mohly ženy cvičit a relaxovat dál i doma představily jsme jim novinku – DVD Powerjóga – a náležitě jej i pokřtily. 
     Zkusily jsme si také malovat na těla barvami na tělo Snazaroo. 
 

 A s Ivkou si zkusily rituál mističky 🙂 

 

Prostě jsme si pobyt jako vždy užily.. všechny fotografie najdete na Facebooku ve dvou albech …. a nebudete mi to věřit, ale sotva letošní pobyty skončily, už začínáme připravovat léto 2011, aby bylo opět plné zážitků, nápadů a  inspirací…. 

 

A pokud budete mít chuť, určitě hlídejte koncem února nabídku na mých stránkách a pojeďte také….. 

 

 

     
     
Komentáře