DVD Powerjóga se Štěpánkou Vlog
   Kdo jezdíte na letní pobyty se mnou a tvořením, určitě ji znáte – Štěpánku, která nám dává dvakrát denně do těla, aby jsme při tom všem tvoření nezanedbávali naše fyzično… kromě toho, že je to skvělá cvičitelka je i moje kamarádka. A protože už několik let mi píšete a ptáte se, zda není možné někde zakoupit DVD s jejím cvičením Powerjógy, rozhodly jsme se, že pro vás to DVD natočíme.
   Sice to vypadá velice snadně, ale když chcete odvést dobrou práci, nestačí jen nějaké to domácí video. Přeci jen chceme, aby jste kromě toho, že si u televize zacvičíte, měli dobrý pocit z toho, co v ní uvidíte :-)) A tak jsme se do toho pustily s plnou vervou a nasazením… Štěpánka připravila přímo ukázkovou hodinu, ve které vás rozhýbe, představí jednotlivé bojovníky a protáhne vaše ztuhlá těla. Na závěr budete moci relaxovat a zaposlouchat se do jejího podmanivého hlasu. Prostě přesně tak, jak to znáte z osobních hodin u Štěpánky.
     Pro natáčení jsme si vybrali zkušeného kameramana, vše se točilo na tři kamery. Střih bude asi náročný, ale věřím, že se povede. Jako místo natáčení jsme nakonec zvolili zimní zahradu Hardmutovi vily v Českých Budějovicích. Zimní zahrada dostála svému jménu a tak jsme po natáčení já i pan kameraman byli pěkně zkřehlí. Jediná zahřátá byla Štěpánka…
     Pro vaši představu jsme DVD, které bude trvat cca 1 hodinu točili více jak osm hodin. Plus vždy spousta času na instalaci techniky.  Stopovalo se kvůli projíždějícím sanitkám, chybným pohybům, špatně vysloveným slovům….. Myslím, že Štěpánka mne chvílemi neměla ráda :-)) Ale zvládla vše s úsměvem.
     Jediná  chvíle, kdy jsem myslela, že nás Štěpka zastřelí byla, když jsme zjistili, že na začátku dlouhého bloku, který jsme právě zdárně dotočili, došly baterky v mikroportu…. takže se vše muselo natočit znovu 🙁 Od té chvíle jsem ke své funkci produkční a asistena režie ještě dostala funkci zvukaře :-))
     

Ohřáli jsme se až při natáčení poslední části – části relaxační, kdy jsme opustili zimní zahradu a zajeli do zámeckého parku v Hluboké nad Vltavou. Štěpánka se pěkně vyhřála na slunci a pan kameraman točil a točil….  Více fotografií z natáčení najdete na Facebooku.

Nyní je DVD ve fázi střihu a úpravy. Štěpánku ještě čeká focení na obal (marně se bránila, prostě jednou je to ona kdo cvičí a tak ona musí jukat z obalu. A obě doufáme, že v červnu spatří světlo světa naše první DVD (mé coby produkční a Štěpánky autorské) ZAČNĚTE POHYB S POWERJÓGOU.

     

 

DVD by mělo být hotové v polovině června a poté si jej budete moci objednat v našem e-shopu, účastníci pobytů na Monínci si jej budou moci zakoupit přímo tam a postupně by se mělo také objevit v prodejní síti. O tom, kde jej lze zakoupit vás budeme informovat. 

   

DVD je konečně na světě a můžete si jej objednat přes náš e-shop 🙂 

 

Pokud máte zájem o jeho další prodej, prosím pište na monika@brydova.cz. 

 
     
 
   
Komentáře