Rybí karbanátky Hlavní jídla
  Tento recept jsem viděla na internetu vařit Zděnka Polraicha a tak jsem se rozhodla jej hned vyzkoušet.  Určitě je zařadím do repertoáru natrvalo.
 

Filety pangasia dejte do pekáčku a zalijte mlékem. Osolte a jemně opepřete. Zděnda tam dával ještě bobkový list, ale ten jsem doma neměla. 

Pekáček dejte do trouby a pečte cca 15 minut. 

     Mezi tím si nadrobno nakrájejte mladou cibulku. 
     Udušeného pangasia vyjměte z mléka a rozmačkejte v míse vidličkou. Přidejte dvě vajíčka, hrnek strouhanky a půl hrnku hladké mouky. Osolte, opepřete a přidejte chilli papričku. Já jsem otočila mlýnkem asi pětkrát a rodina říkala, že jsem klidně mohla i víckrát… 
     Smíchejte a tvarujte placičky, které opékejte na trošce oleje. 
     Podávejte buď s kaší nebo jen se zeleninou. Ve videu, na které je odkaz výše najdete ještě recept na zelný salát. 
     

 

 

Komentáře