Kuky se vrací na triko Textilní nápady
  Po návštěvě kina Nika nutně potřebovala triko s Kukym….  proč jí to tedy nesplnit??? 

 

   

Připravte si obrázek Kukyho (načrtla jsem si ho podle toho jak jsem si jej pamatovala z kina) :-)) Je to vlastně meděd jako každý jiný…. :-))

     Dále budete potřebovat pevnou fólii, 3D barvu Marabu 638 a 3D kontury – bílou a černou.
    Obrázek si překreslete na fólii permanentním fixem. 
     Vystřihněte obrys těla. Vystřiženou část nevyhazujte – také vám poslouží jako šablonka. Proto v ní prostřihněte kolečka dlaní, očí a čumáku. 
     Pomocí houbičky naneste do tělíčka 3D červnenou barvu. Nezapomeňte do trika vložit noviny. 3D barva není v „mokrém“ stavu krycí, nelekejte se tedy, že bude vypadat hodně tmavě. 
     Jakmile zaschne červená barva, přiložte na tělíčko druhou šablonku. Bílou 3D konturou namalujte dlaně a vnější kolečko u očí.
     Černou 3D konturou namaluje čumák a vnitřní část očí.  Nechejte pořádně zaschnout – min. 6 hodin, ale v tomto případě podle stavu kontury i více. 
     Dejte na plech vystlaný pečícím papírem. 
     Zapečte v troubě nastavené na 110st cca 5 minut – jakmile barva vyskočí, je hotovo. 
   

Perte naruby, aby se barva neomlátila o buben pračky. Žehlete také zrubu nebo pouze zadní část. Případně si při žehlení překryjte namalovaný obrázek pečícím papírem a žehlete přes něj. 

 

 

PS. Upozorňuji, že tento obrázek není určen pro komerční využití, proto prosím nepoužívejte tento návod na výrobu triček pro další prodej, mohli by jste narazit na autorský zákon…. 

 

 

Originální trika s Kukym můžete objednat zde. 

 

Komentáře