Nika a přebarvovací fixy Tvoření s dětmi
   Vybírali jsme s Nikou dárek pro malé holky našich kamarádů – můj výběr padl na přebarvovací fixy… a překvapilo mne, že je Nika nezná… nějak jsem měla pocit, že jsem jí je už kdysi koupila… ale ukázalo se, že to kdysi bylo fakt hodně dávno a místo Niky jsem je koupila jejímu bratrovi před jářku více než třinácti lety….
  Nika se do magických fixů ihned zamilovala… vždyť přinášejí tolik možností – máte osm fixek a dva kouzelné zmizíky – každý přebarvuje již namalované věci na jinou barvu!
    Celkem tak v kombinacích vznikne 24 barev!! Ihned po návratu od známých mne prosila, abych jí také kouzelné fixy koupila… ale ouha… v Praze jsme je sice sehnaly, ale v Budějicích jsme prostě neuspěly… a tak jsem se obrátila přímo na výrobce – firmu Centropen a ti mi poradili, kde nakoupit… a abych vás ušetřila běhání po městě, nabízíme nyní tyto DUO MAGIC fixy i v našem e-shopu.
   

 Jako ukázku pro představu jak se s fixami maluje si Nika připravila obrázek motýla. Nejdříve si jej namalovala tužkou (prý si nechtěla utrhnout ostudu, kdyby se jí rovnou nepovedl :-))

Tak jako většina dětí nejdříve konturovala černým fixem (já osobně bych nejdříve vybarvovala, ale zásadně do práce své dceři nemluvím… :-)). Pokud vaše děti nejsou moc pečlivé, dejte jim na konturování obyčejný černý fix, nikoli ten ze sady, protože i černá magic fixa se po přejetí zmizíkem přebarví.

     Poté obrázek vybarvila. Musím jí pochválit, celkem se snažila vybarvovat jedním směrem, tak jsem jsem jí to kdysi učila.
   

 A na závěr přichází na řadu zmizíky. Díky nim dostane obrázek to pravé kouzlo. Efekt, který normálními fixami nevyčarujete. Světlé drobné detaily na tmavém pozadí…. Uvidíte, že vaše děti budou žasnout….

Protože kouzlo měnících se fixek ještě lépe vynikne, když se na obrázek koukáte tzv. v přímém přenosu, pokusily jsme se s Nikou natočit i malé video… ale sestříhání je na našem Láďovi a tak uvidíme, kdy ho uvidíte :-))

 

A ještě pár ukázek obrázků, které Nika namalovala těmito fixami… 

 

Komentáře