Svícen anděl a jiné nové výřezy Dekorace
   Průběžně rozšiřujeme a obměňujeme nabídku výřezů v našem e-shopu. Novinky, které vám představím, jste mohli již vidět na Výstavě Kreativity, kdo neměl šanci se za námi přijít podívat, ten má šanci právě nyní.
     První novinkou je andělka – buď samostatně nebo s podstavcem jako stojánek na svíčku. Křídla jsou řezaná zvlášť, to proto ty, kteří nechtějí anděla, ale jen krásnou ženu 🙂
     Křídla jsou zvýrazněná pomocí 3D laku – nejdříve naznačte linky, kde budou přilepená k tělu, poté naneste 3D lak a nechejte zaschnout.
     Natřete křídla nejdříve bílou akrylovou barvou a po jejím zaschnutí napatinujte stříbrnou barvou.
   

 Tělo anděla  namalujte tak jako obvykle akrylovými barvami (včetně prvního natření ředěnou barvou, zaschnutí a sbroušení) a můžete dokonturovat  bílou akrylovou barvou v lahvičce s tenkým hrotem nebo bílým lakovým fixem. Na závěr vše slepte lepidlem na dřevo.

 

     Další novinkou je balón s košem a zvířátky. Já jsem spojila balón s košem provázkem, ale je docela práce udělat je stejně dlouhé, aby visel košík rovně, určitě zkuste řetízek.
   Dveře  pokojíčků či vašeho bytu může zdobit cedulka sluníčko včetně mráčku na který lze napsat jméno či cokoli jiného.
     Během týdne budeme přidávat další novinky – pokusím se udělat i ukázky malování a postupně vám je přidám do tohoto článku a samozřejmě i ke zboží v e-shopu

 

 

 

 

 

 

Komentáře