Pangasius  pod peřinou Hlavní jídla
     U tohoto receptu platí, že někdy méně je více… přinesla jej do práce Radka a hned jsem jej vyzkoušela a protože byl opravdu skvělý, posílám dále Smile
   Budete potřebovat: čtyři porce pangasia, dva plátky másla, lžičku hořčice, plátkový sýr (nejlépe 45%)
     Máslo nechejte trochu změknout a rozmíchejte je se lžičkou plnotučné hořčice. 
   

 Do zapékací mísy naskládejte jemně osušené plátky pangasia. Osolte. Plátky potřete  směsí másla s hořčicí.

PS. klidně toho másla může být o trochu méně než vidíte na obrázku…

     

Přikryjte plátkovým sýrem a dejte na 20 minut zapéci do trouby.

     Sami budete překvapení, jak dobrá chuť vznikne. I můj syn, který nemá rád hořčici, slupl svou porci bez mrknutí oka… 

 

Komentáře