Jak bylo na VÝSTAVĚ KREATIVITY na podzim 2009 Vlog
   Pokud sledujete moje stránky pravidelně, jistě jste zaznamenali, že od 24.10. do 26.10.2009 proběhla v Praze 10 – Dubči již šestá VÝSTAVA KREATIVITY.
  Jako každé akci předcházelo výstavě plánování, přípravy, organizování, strachování a hlavně přání, aby se všem líbila a nikdo, kdo přijede, nelitoval. Zda vše klaplo na 100% nechám na vás, návštěvnících, kterým bych ráda poděkovala za nás všechny, kteří se na akci podíleli. Přijelo vás opravdu hodně, z čehož máme radost a je to největší poděkování za to co děláme. Díky za všechny milé maily a ohlasy, jsou pro nás motorem do dalších výstav. 
   

Poděkování patří také vystavovatelům, kteří bravurně zvládali nápor návštěvníků, připravovali workshopy a umožnili vyzkoušet si nabízené materiály a produkty. Poděkování patří také klubům patchworku ze Znojma a Českých Budějovic, které spolu s Janou Jandejskovou a firmou Bellus připravily nádhernou výstavu patchworku. 

   

Fotografie z výstavy najdete v albu na Facebooku a pokud máte i nějaké povedené vlastní, určitě mi je pošlete na mail a já je ráda přidám. Také můžete poslat odkaz na album, kde jste fotky umístili, tak jako to udělala Mira, které tímto děkuji. 

 

    Také bych ráda reagovala na jediné dvě výtky, které přišly ohledně výstavy – jednalo se o sobotu, kdy se některým z vás zdálo, že je na výstavě mnoho lidí a tudíž malá šance absolvovat workshopy, které se rychle zaplnily. Ano, to je pravda, ale bohužel s tím moc nenaděláme. Snad jen opět mohu doporučit příště navštívit výstavu v pátek nebo v neděli, kdy bývá mnohem volněji.
    Pokud chcete zažít podobnou výstavu, ale mnohonásobně větší, ještě jednou tento víkend, pojeďte s námi na KREATIV WELT do Wiesbadenu. V autobuse zbylo pár posledních míst na které vyhlašuji LAST MINUTE.

 

Komentáře