Nabídka spolupráce Vlog
 

 Chcete se stát spoluautorkami mých stránek??

Budu moc ráda. Máte-li nápad, který ještě není na stránkách publikovaný a zvládnete postup jeho výroby dobře nafotit a popsat tak, aby se ostatní mohli inspirovat? Pak neváhejte a čtěte více…

 

Podmínky zveřejnění vašeho nápadu na mých stránkách:

 

  1. Jedná se o kreativní techniku – tj. všeobecný postup techniky nebo nápad na kreativní tvoření. 
  2. Nápad bude váš vlastní – tj. nebude se jednat o postup přesně podle nějaké knihy, časopisu apod.
  3. Postup nafotíte v krocích. Fotografie budou názorné a dobře nafocené. Doporučuji si před focením přečíst postup na Fleru. Je zde opravdu dobře vysvětleno jak nejlépe fotit. Počet fotografií není omezen – minimum jsou 4 fotografie. 
  4. Popis bude napsaný v druhé osobě mn.čísla – tj. vezměte si, rozstříhejte apod.
  5. Článek jste ještě nepublikovali – na internetu ani v papírových médiích.
  6. Fotografie a texty by měly odpovídat standartům, které používám při tvorbě článků – prolistujte stránky a inspirujte se.

 Odměna pro vás:

  1. Pokud máte vlastní stránky nebo prodáváte na Fleru bude u článku vaše jméno včetně aktivního linku na stránky či Fler. Každý týden navštíví web téměř třicet tisíc čtenářů a tudíž vám může článek přivést nové zákazníky či klienty.
  2. Nemáte-li vlastní stránky či prodejní portál budete mít za článek slevu 20% z částky bez DPH z vaší další objednávky v našem e-shopu – to v případě pokud v článku použijte některý z materiálu, které nabízíme. Pokud článek bude o materiálech, které neprodáváme, bude sleva činit 10%. Sleva bude poskytnuta v první objednávce kterou uděláte po zveřejnění článku. Vaše jméno bude samozřejmě u článku také uvedeno.

Pokud vás nabídka zaujala, prosím ozvěte se mi předem na mail – vyhrazuji si právo vybírat nabídky, proto je důležité, abychom se předem domluvily (aby jste nepřipravovali materiál stejný jako někdo jiný na druhém konci republiky Smile). 

Budu se těšit

Komentáře