Nika maluje triko voskovkami Tvoření s dětmi
  Má dcera chce samozřejmě vyzkoušet ihned vše co dělám. Jakmile jsme vytáhla voskovky na textil, už hledala triko na které by malovala.
   

Protože mám zásadu, že první pokusy děláme zásadně na starší trika, vytáhla jedno, na které si před několika lety nabatikovala spirálu.

Poté již byla práce velice snadná – do trika si strčila plastové prkénko a triko zespoda stáhla gumičkou na vlasy (prostě moje dcera, umí si poradit, proč by chodila pro kolíčky na prádlo dolů, když gumičky se jí válí po pokojíku všude 🙂

     

A už malovala… jak jsem vám psala v mém článku o malování voskovkami, šneci jsou coby obrázek u nás velice oblíbení a tak začala také hned šnečkovat… šlo jí to skvěle, vlastně malovala jako by na stole místo trička ležel papír. Byla dokonce tak rychlá, že při malování voskovkami jsem ji ani nestačila vyfotit.. 

Stejně tak malování gelovým perem – naprosto v pohodě.

A že má šneček ulitu obráceně… no a co?? Copak nemáme v životě často spoustu věcí naruby??? 🙂 Zato ji má nádherně ozdobenou, to musíte uznat… 

     Takže pokud přemýšlíte jak se vybavit na prázdniny, pokud by náhodou bylo ošklivě, doporučuji dát do kabely voskovky a gelové pero – obé neváží víc jak tenká kniha a myslím, že zabaví vás i vaše děti na dlouhé hodiny… vždyť pomalovat se dá kromě trička i mikina, kšiltovka, polštář a pokud bude velká nuda tak proč ne třeba velké kolektivní dílo na povlečení…. (teď jen přemýšlím co by se dalo nacpat do takové cíchy – napadly mne dveře, které vysadíte a odšroubujete kliku, ale před mým manželem tyhle myšlenky raději nevypouštím, myslím, že by mne nazval naprostým šílencem :-))

 

 

 

 

Komentáře