Rychlá krabí pomazánka Rychlé večeře
   Garantuji vám, že tuto pomazánku můžete nabídnout i těm, kteří normálně ryby moc nemusí….
   

Na pomazánku si připravte – balení mražených krabích prstů  (doporučuji sledovat obsah rybího masa v procentech – mezi různými výrobci jsou docela velké rozdíly), malou cibuli, tavený sýr, majonézu, hořčici,  sůl a pepř. 

Krabí tyčky nerozmrazujte úplně, jen je nechte hodinku povolit. Odstraňte igelitový obal a nakrájejte na třetiny. Cibuli oloupejte a nakrájejte na čtvrtiny. Vše dejte do mixéru a rozsekejte na malinké kousky – přidejte tavený sýr, lžičku hořčice, lžičku kečupu, sůl, pepř a majonézu… tak aby se vyšlehala jemná pomazánka.

     

Díky tomu, že jsou tyčinky ještě nerozmrazené, krásně se sekají a navíc tím, že jsou studené ochladí celou pomazánku, takže můžete hned podávat. Lze podávat jako chlebíčky nebo i jako jednohubky… 

Pomazánka má jemnou chuť, není cítit po rybách a je velice lahodná. 

 

PS. Je mi jasné, že krabí tyčky viděly kraba z rychlíku, nicméně je to rybí maso, které tolik chybí v suchozemském jídelníčku a tak určitě stojí za to spestřit repertoár vašich pomazánek… 

 

 

Komentáře