Pozvání na Fler.cz Vlog
      Možná ho dobře znáte, možná jste o něm zatím jen slyšeli, možná ho navštěvujete a možná jste přímo prodejce na www.fler.cz.

 

      Ale dost možná, že zatím vůbec netušíte co to Fler je. Zkuste si představit velké tržiště, kde více jak pět tisíc výtvarnic a výtvarníků, tvořivých a tvůrčích lidiček nabízí své výrobky… tak přesně to je Fler.cz, ale nikoli v reálu, ale pouze virtuálně.
    Takže pokud se rádi kocháte a obklopujete originálními uměleckými výrobky – šperky, kabelkami, oblečením od talentovaných tvůrců nebo třeba maličkostmi do bytu určitě zajděte, přijdete si na své….  A na druhou stranu – pokud i vy máte co nabídnout, není nic jednoduššího než se stát členem velké rodiny zvané Fler a zkusit, zda se vaše dílka prosadí a najdou si své zákazníky.
    Fler ale není jen čistě místo k nákupu a prodeji. Díky skvělým dalším funkcím se stal i místem setkávání tvůrců, kteří si vyměňují názory na diskusních fórech, skvěle zde funguje systém blogů a spoustu zajímavostí a rad najdou uživatelé i návštěvníci v Magazínu.Server umožňuje dozvědět se o tvůrcích víc než jen to, jaké produkty nabízejí, poznat je blíže v jejich profilech.
   

 V rámci České republiky je Fler.cz ojedinělým projektem s velkým potenciálem k dalšímu růstu. Již nyní je zobrazováno v průměru pět předmětů za vteřinu a každé 4 minuty si jeden výrobek z Fleru najde nového majitele.

Držím tomuto projektu palce, myslím si, že přesně vyplnil díru, která na českém internetovém poli zela… pokud totiž mohu soudit dle sebe – kreativní lidi totiž často mají málo obchodního ducha – a toho jim pomůže právě získat Fler.cz.

 

Komentáře