Jak šel čas…. Vlog
      

Původní stránky www.brydova.cz vznikly koncem roku 2002 a když jsem jim v roce 2009 dávala nový kabátek, narazila jsem na článek, který jsem napsala právě na začátku – a když jsem si ho znovu přečetla, tak jsem měla radost – stále se pod něj mohu s čistou duší podepsat Smile

Proto jsem se rozhodla ho do nové verze zkopírovat…

 


 
        Čas od času se mi v hlavě uhnízdí myšlenka, že život je pomíjivý a že by člověk měl po sobě něco zanechat. Jednu dobu jsem měla pocit, že to musí být hmotné, ale v poslední době zjišťuji, že mne zcela uspokojuje zanechávat po sobě v lidech dobrý pocit.
Možná jsem dnešní úvahu začala příliš filozoficky, ale chtěla jsem tím jen vyjádřit svoji obrovskou spokojenost s tím, co právě dělám. Ráda bych tak poděkovala všem, kteří mi dali důvěru a zašli na některý z mých kurzů, věnovali mi kus svého volného času a přiměřeně svých volných finančních prostředků :-)))))
I to je pro mne obrovská hnací síla v další tvorbě, těší mne všechny ty milé mailíky, které mi píšete a to, že mé kurzy jsou většinou stoprocentně naplněné, mi dává do budoucna velkou naději. Objevila jsem totiž svůj svět. Mnoho mých známých se diví, že místo toho, abych vyráběla nejrůznější dekorační předměty „pro kšeft“, učím jiné si je vyrobit vlastnoručně. Já se nedivím… znám se… nejsem totiž typ člověka, který se dokáže zavřít v dílně a chrlit něco po stovkách kusů. V tu chvíli by mne celá ta práce přestala těšit.
Baví mne vymýšlet stále nové „šílenosti“ (v tom pozitivním slova smyslu), setkávat se s lidmi, psát o tvoření články, vyrábět originály a fotit je. To je to pravé ořechové… Je to víc než práce, je to zábava a koníček, který jsem povýšila na svou hlavní pracovní činnost. Je neuvěřitelně skvělé, když děláte celý den a přitom nemáte pocit „udřenosti“. Po takovém celodenním sledu kurzů, kdy jsem opravdu 10 hodin na nohou a nezavřu pusu, jsem sice unavená fyzicky, ale psychicky neuvěřitelně spokojená.
Moc se těším na léto a letní kurzy, jsou o to lepší, že parta lidí spolu sdílí celý týden a kromě tvoření stačíme probrat i spoustu jiných témat :-))) Skvělé na tom je, že všichni zúčastnění mají většinou podobný pohled na svět a vznikají tu nová přátelství, kterých podle mne není nikdy dost.
Ještě jednou díky všem, kteří mi fandí a slibuji, že se budu snažit být stále stejná, nebo dokonce lepší :-))))

 

 

Komentáře