Fantasprismatická ještěrka Dekorace

Barvy Fantasy Prisme jsem vám již představila a tak už jen zbývá ukázat je pěkně v praxi….
 Na větší ještěrku jsem použila tři barvy – 24 – buttercup, 18 – emerald a 20 – eggshell white. Ještěrka je výřez z překližky.

Na nanášení jsem tentokrát zkusila silné brčko, ale neosvědčilo se. Zůstanu u dřevěné lékařské špachtle nebo se pokusím najít krabici plnou tenkých plastových pitek, který mi kdysi někdo věnoval….

Barvu nanášejte v celkem vysoké vrstvě, jinak se vám efekt nevytvoří.

Párátkem dotáhněte barvu na místa, kde ji potřebujete.

Aplikace barev se hodně podobá nanášení pryskyřice. Barvy také nemají chuť se roztéct do dálky, spíše se barva drží u sebe….  jen si dejte pozor, aby jste ji někde nepřehrnuly přes kraj… udělá si tam pak takovou „skluzavku“ a tím místem vám bude utíkat stále.

Snažila jsem se nanést na každou půlku ještěrky jinou barvu. Nedělala jsem si iluze, že se to povede přesně, již při nanášení se od sebe barvy vpíjejí.

Tak jsem tomu vpíjení ještě trochu pomohla párátkem.

 Ještě jsem zkusila nanést bílou barvu na místo očí a na hřbet…. nic moc jsem si od toho neslibovala 🙂 Už po deseti minutách mi bylo jasné, že oči budu muset vymyslet jinak 🙂

Sáhla jsem po oblíbených hot fixových kamíncích, které jsem posadila do mokré barvy.

 A pak už jen počkat do druhého dne a ještěrka je hotová. Aby jí nebylo smutno, namalovala jsem jí ještě menší kamarádka – tentokrát jsem použila barvu 16 – mandarin a 31 – chesnut.

A tady opět vidíte jak vypadala po nanesení barev – nakapala jsem vedle sebe různě velké plochy jedné a druhé barvy a ve spojích je lehce protáhla párátkem a jak po 18 h schnutí.

Do schnoucí barvy jsem opět zasadila hotfixové kamínky.

 Pěkně prokoukla, že?? Na závěr nalepit na zadní stranu kousky samolepicí magnetické fólie a je hotovo….

A už se prohřívají na naší lednici 🙂

Líbí se vám? Pak hurá do toho – barvy Fantasy Prisme, výřezy ještěrek, magnetickou fólii i hotfixové kamínky můžete objednat v našem e-shopu.

 

Komentáře