Album Diskuse e-shop Odkazy Kontakt
Malovaná roláda Tisk Email
Ani nevíte jakou radost jsem měla z této rolády... to mám vždy, když si něco vymyslím a ono to vyjde... a tady mi to vyšlo na 100%... prostě radost péct :-))
Na roládu si připravte 6 vajec, cukr a hladkou mouku.

Původně jsem chtěla udělat jen obyčejnou roládu, kterou mám vyzkoušenou, nemusí se balit za horka a neláme se.... bylo to na přání Danušky, která s ní má stále problém. A pak jsem na nějakých cizích stránkách viděla, že mají rolády "malované" a díky strejdovi Gúglovi a jeho překladači jsem pochopila, že vzor malují těstem na pečicí papír.... ale dál už to byl je hokus pokus.... protože ingredience jsem nikde nevyčetla... 

 

A to jsem prostě musela vyzkoušet.

Těstíčko jsem si připravila z cca půlky vajíčka - vyklepla jsem zvlášť bílek a zvlášť žloutek a od každého jsem půlku nabrala. Přidala jsem lžíci kakaa, dvě lžíce moučkového cukru a tři rovné lžíce hladké  mouky. Protože každé vajíčko je jiné a lžíce také, přidávejte suroviny po částech a šlehejte... výsledené těstíčko by mělo mít konzistenci ušlehaného bílku s cukrem, kterým se malují perníčky... ani moc tekuté, ani husté.... prostě tak nějak akorát :-)) 

 

Vzniklé těstíčko jsem dala do sáčku a odstřihla růžek.

Na pečicí papír jsem malovala oblíbené krucánky a tečky. Pokud neumíte malovat od ruky, můžete si pod papír dát nějakou předlohu.

Plech s namalovaným vzorem dejte do mrazáku. Na cca 1 hodinu.

Po hodině si připravte těsto na roládu.

Nejdříve ušlehejte bílky (5,5ks)  se 120g krupicového cukru do pěny .

Poté zašlehejte do směsi po troškách žloutky (5,5ks).

Nakonec zašlehejte 80g hladké mouky. Hmoty vám z těch 5,5 vajíček vyjde skoro litr.

Vyndejte plech z mrazáku - jen pro úplnost mám velikost 41x32cm.

Nalijte těsto na kakaové krucánky.

Protože mi zbylo v sáčku hnědé těsto, bylo mi ho líto vyhodit a tak jsem ho nastříkala ještě na povrch.

Troubu předehřejte na 180st. Pečte 7-10 minut klasicky (pokud můžete bez horkovzduchu).

Upečenou roládu nechte vychladnout tak jak leží... nezamotávejte.
Jako náplň používám nejčastěji šlehačku a ovoce. Jenže tentokrát jsem zapoměla koupit ztužovač šlehačky a tak jsem zkusila šlehačku vyšlehat s desertem Creme Ole. Do šlehačky jsem přidala 100ml mléka, přidala prášek Creme Ole kokosový a vyšlehala.
Vznikl krásný hustý krém.
Roládu jsem lehce potřela marmeládou.
Potřela šlehačkovým krémem a posázela čtvrtkami jahod.
A teď teprve přišlo to překvapení. Stáhla jsem opratrně peč.papír a tahle nádera na mne vykoukla... opatrně jsem roládu zabalila.
Dekor vypadá moc krásně... byla jsem nadšená a hned jsem vymýšlela co příště .... použít šablonu... vícebarený motiv.. atd  atd  :-))
Nevím, zda se mi to podařilo dobře nafotit, ale povrch rolády je takový sametový a vzor lehounce vystupuje.... Prostě hodně parády za málo vynaložené práce :-))
A nejenže krásně vypadá, ale i výborně chutná...
A ještě si můžete všimnout, jak hezky vypadají i proužky, které byly na povrchu těsta... udělaly takové tečkování u vnitřní strany rolády.

Jeden milý mail:

Dobrý den paní Brýdová,
Vaše webové stránka navštěvuji velmi hojně.
Když jsem hledal inspiraci co otci ke svátku tak jsem neváhal a udělal malovanou roládu. Místo krucánků jsem těstíčkem nakreslil jeden starý japonský ornament, který jsem měl pod pečícím papírem natisknutý na normálním papíru.
Přikládám fotografie vzoru a výsledné rolády.
Mnoho zdraví a vřelých pozdravů
Posílá
Jakub Hrášek

Další originální roláda od Jany Gruberové, moc se jí povedla a myslím, že se na "Čarodějnicích" bude líbit:-))

 

 

Slečna Charlotte Augustin vyzkoušela i barevnou verzi rolády a moc se jí povedla....  moc díky za fotografie :-)

Krásné jméno, krásná roláda a dozajista krásná žena :-)) 

Komentáře

avatar Blanka M.
0
 
 
Tak teď jsem ji dodělala a je to opravdu úžasný efekt! Trochu jsem se sice obávala, ale když se ten pečící papír odlupuje opatrně tak to jde. Darovaly jsme ji s dcerami příteli ke Dni otců, co bude v neděli a jen žasl :-)
Paní Brýdová, jste opravdu skvělá a velice nápaditá žena! Hodně zdraví!
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar facebook
0
 
 

Dolci: mamma che bontà!
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Katka
0
 
 
Paní Brýdová, roláda je výborná - nikdy jsem nejedla lepší (a hezčí :o) Jen místo krucánků jsem "malovala" notovou osnovu s notami. Jste prostě jednička, co bych si bez Vašich receptů počala :o)
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Věrka
0
 
 
Velmi Vás zdravím. Roláda vynikající. Přidávala jsem maliny. Malování s krucánkami jsem jakž takž zvládla. Jen jsem m+la problém, že mi "kakaová malůvka" odpadávala. Tak nevím, kde jsem udělala chybu. Příště to určitě vychytám. Krásné léto, jste jednička!
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Monika Brýdová
0
 
 
zkuste příště udělat malovací polevu řidší...
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Kamila
0
 
 
Vypadá naprosto úžasně, u nás to akorát má jeden háček a to že nemáme mrazák. Myslíte, že by se namalovaný plech dal strčit jenom do ledničky?
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Monika Brýdová
0
 
 
myslím, že by to mohlo stačit... zkuste... kdo nezkusí, nezjistí :-))
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Shina
0
 
 
Taky budu zkoušet dávat do ledničky. Jediné, co mne napadá, je dát ledničku na maximální výkon. Sice by v té mojí stařešině dostali tučňáci úžeh, ale za zkoušku nic nedám. Momentálně jsem dopekla Vláčný perník, tak uvidím.
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Svatava Ondrová
0
 
 
Tak to je fakt bomba! Určitě to v nejbližší době vyzkouším. Něco takového jsem neviděla ani v žádné cukrárně.
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar ANNA NOVOTOVA
0
 
 
no super,tak toto som este nikde v knihe nenasla-dakujem Monika ste sikulka.....
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Jiřina
0
 
 
Vypadá úžasně,budu jí muset vyzkoušet.
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Renata
0
 
 
Pro ty natvrdlejší - jak se stahuje pečící papír z nezabalené rolády, když ten je úplně vespod? Myslela jsem, že se opatrně odlupuje balením rolády. Díky.
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Blanka
0
 
 
Já myslím, že paní Monika nemyslela to celé stáhnout a pak rolovat, ale stahovat až zároveň při rolování, mě to tak šlo dobře- tedy u prvního pokusu. Dnes u druhého pokusu mi celý vzor zůstal na papíru a myslím, že to bylo tím, že jsem to tmavé těsto měla hodně tuhé a nespojilo se mi to s tím světlým :-(
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Kačka
0
 
 
..mě to taky zůstalo na papíře...ale nevadí...roládu sníme:-)
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar jitka
0
 
 
že by se roláda překlopila a pak teprve stahoval papír?určitě to vyzkoušim a nikomuk když se povede neřeknu recept budu si hrát chvíli na tajemnou:-))
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Zuzka
0
 
 
ten pečící papír se musí namastit než na něj začnu dělat krucánky?aby se ten papír pak dal dobře sundal nebo nemusí?
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Jana
0
 
 
Já si ho na druhý pokus namastila a šlo to výborně, poprvé se teké povedlo, ale někde to bylo trošku přilepené, musela jsem pracovat hodně opatrně. Také hnědé těstíčko nesmí být moc tuhé. Hodně zdaru.
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar marie
0
 
 
Tak p.Brýdová vaší inpirací vyzkouším z vnučkou ,která rádá maluje. Jak se vrátime z dovolené.
No budu se těšít na další dobrutku .Pěknný den Marie :-)
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Růžena
0
 
 
Vypadá to skvěle - díky za inspiraci a všem přespěvatelům za cenné rady,jste moc šikovná. Určitě vyzkoušíme.
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Danka
0
 
 
Dneska sem vyzkoušela a povedla se , jen ji nemám tak pěkně ,,namalovanou ´´ jak vy , nemáte někde třeba šablony ? Děkuji :-)
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Hanka
0
 
 
Paní Brýdlová, Vaše roláda vypadá úžasně a je vidět, že jste zručná i v malování. Já roládu zkoušela dvakrát, udělala jsem jen mřížky a do prostřed tečky - vypadala by pěkně, kdyby se mi těsta spojila, ale pokaždé mi tmavé těsto zůstalo na papíře. A to jsem si myslela, že "ohromím" rodinku!!! V čem dělám chybu? Je to v konzistenci tmavého těsta? Díky za odpověd. Hanka
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Monika Brýdová
0
 
 
Zkuste jiný pečicící papír a řidší těstíčko...
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar janacimova
0
 
 
pani monika tak toto je ina bomba vyzera to uzasne hned priprvej prilezitosti to skusim dakujem za inspiraciu
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Jarka Peloušková
0
 
 
Paní Moniko tak to musím zkusit, vypadá to, ze to není složité uvidím Jarka
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Eva Neštinová
0
 
 
Robila som ju, bola dobrá, ale pri krájaní rolády sa mi ornamenty na povrchu rolády lámali a opadávali........neviem, či som niekde urobila chybu
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar janovec
0
 
 
Roláda je úžasná, těsta se mi spojili a ornamenty vypadaly luxusně, jen to tmavší těsto bylo tvrdší než to bílé... nevím proč a nevím jak to udělat aby to bylo dobré.... :(
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar mafi
0
 
 
dobrý den nevím v čem jsem udělala chybu,ale roláda se nepovedla.těsta bylo málo a nerozlilo se po celém plechu.píšete že hmoty máte skoro litr,ale já tak půl.děláte sníh nebo jen zašleháte.
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Pavla
0
 
 
Úžasné nejsem zdatná cukrářka,ale roláda se mě na první pokus povedla.Díky
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar veronika
0
 
 
dobrý den, ja som vyskúšala váš recept ale ako už viaceré spomínali mne sa cestá nespojili a pritom som tmavé cesto mala riedke a ked som rolovala tak to všetko ostalo na papieri a bolo také tvrdé.. čo treba robiť aby zostalo cesto tam kde má byť. Ďakujem
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Sonja
0
 
 
no ja dumem, že použijem silikónovú podložku z Lidla ........... z tej sa to iste ľahko oddelí
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Boda
0
 
 
tu chci také použít, ani jinak pečící papír nevedu. Jde to s ním?
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Monika Brýdová
0
 
 
já neznám zase tu pečící podložku, ale myslím, že by to neměl být problém....
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Jana
0
 
 
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda stačí pouze namastit pečící pepír před malováním nebo zda mám pečící papír namastit a posypat moukou?
Děkuji moc za odpověď :)
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Monika Brýdová
0
 
 
já jsem nedělala nic, nemastila, nesypala.... stačí použít kvalitní pečicí papír
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Lenka Koňariková
0
 
 
Je to holka šikulka* moc dobrý nápad - přeji mnoho zdárných uměleckých děl Lenka
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Luciášek
0
 
 
Dobrý večer paní Brydová,
já i s kamarádkama jsme z vaší stránky naprosto nadšený.
Roládku jsem zkoušela, sice nemám tak krásný dekor jelikož na tohle nejsem šikula, a moc se mi nepovedlo jí zabalit do rolády, ale to už vím čím bylo.
Ale i tak byla pochvala a roládka byla vynikající. Včera jsem jí večer upekla a dneska už není :-D
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Karolina
0
 
 
Na tenhle recept jsem se těšila už strašně dlouho. Ale jelikož nemám dost velký mrazák na to, aby se mi tam vešel plech, čekala jsem až bude konečně mrznout. :) Minulý týden jsem se na roládu konečně vrhla. Přikrytý plech jsem s tmavým těstem dala na hodinu na terasu do sněhu a myslím, že to bylo dostatečné. Každopádně se roláda moc povedla a všem i moc chutnala....Výborný recept!
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Marie
0
 
 
Dobrý nápad,určitě vyzkouším
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Mirka
0
 
 
Dobrý den,roládu jsem vyzkoušela v sobotu,ale tmavé těsto zůstalo na pečícím papíru-bohužel,ale roláda byla jedna báseń jak se u nás moc sladké nejí tak v neděli jsem pekla druhou.Tentokrát jsem nedávala tmavé těsto do mražáku rovnou jsem nalila světlé a bylo to super.Můžu všem doporučit moc děkuji za recept.Mirka
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Marťa
0
 
 
Něco tak úžasného jsem ještě neviděla...snad si taky jednou troufnu a upeču pro svoje miláčky(roládu jsem nikdy nepekla,ale brzy se do toho chci pustit).Líbí se mi na tom to,že se roláda nemusí motat za tepla:-)
Máte u mně velký obdiv.Všude ji propaguju:-)))
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar jarka
0
 
 
Dnes jsem roladu vyzkousela a vysledek byl vyborny, diky za inspiraci! Vsem doporucuji!
Jarka
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Hanka
0
 
 
roládu jsem zkoušela dvakrát o víkendu, první pokus výborné, při druhém úplně stejném postupu mi vzor zůstal na papíře,tak nevím kde soudruzi z NDR udělali chybu. nevadí, budu dělat dále je to výborné
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Anička
0
 
 
Zkoušela jsem včera jako dárek k svátku pro bratra, jen jsem trošku obměnila vzor - lego Ninjago :) I když jsem si myslela, že jsem měla těstíčko hustší a dávala ho jen do lednice, tak se těsto povedlo krásně :) Sice jsem z něj neudělala ani tak roládu jako takové minidortíčky, ale nevadí :D
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Lucie
0
 
 
Vzor se mi krásně spojil se světlým těstem, ale to světlé se mi nějak zdrclo, tak nevím kde jsem udělala chybu.... :-( Jinak nápad perfektní :-))
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Lada Husáková
0
 
 
Tak tedy opravdu smekám, paní Brydová, je to nádhera. Roládu zkusím, co nejdříve a budu doufat, že se mi povede taky :-)
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Romana
0
 
 
do těsta na roládu nedáváte sodu ani prdopeč?
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Monika Brýdová
0
 
 
nedávám, nejsou tam třeba... stačí dobře vyšlehat bílky...
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar MARIE
0
 
 
roladu jsem dnes delala je prekrasna nadherne se roluje uz jinou delat nebudu diky za inspiraci.
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar martina
0
 
 
uzasne nieco! prvykrat, co som roladu upiekla, vmiesala som do slahacky modru potravinarsku farbu a decka to jedli jak dive! prave som dokresila vzory na moj druhy pokus, ale tentokrat do smotany zamiesam farbu cervenu. no co, experimentovat sa musi............ dakujem za recept.
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Monika Brýdová
0
 
 
pošlete fotku až to bude hotové :-))
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Mánek
0
 
 
Recept se mi moc líbil, takže jsem jej vyzkoušel, ovšem upravil jsem jej na slanou variantu. K nahlédnutí zde:
http://www.grilovani-barbe cue.com/viewtopic.php?f=64&t=2533&p=6177#p6177
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Mánek
0
 
 
Jo, ještě jedna věc: Nebylo ani nutné dávat vzorek zamrazit.
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Monika Brýdová
0
 
 
Super, taky zkusím....
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Lucie Langerová
0
 
 
Dnes jsem jí vyzkoušela a fakt je super. Roládu dělám odjakživa takovou tu co se musí smotat když se upeče... tohle byla příjemná změna. A abych se nemusela děsit jak se mi to bude odlepovat, když už budu mít roládu naplněnou, otočila jsem jí vychladnutou i s papírem a ten jsem hladce stáhla. Pak zas otočila a naplnila..
Velmi mě překvapila konzistence rolády. Je vynikající!! Zrovna si dáváme :)
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Jolly
0
 
 
Krasny den, dnes mam narodky a pre potesenie som ku kavicke pre gratulantov upiekla tuto skvelu roladku...je to super postup...vdaka za inspiraciu
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Inka
0
 
 
Paní Moniko, super nápad. Vaše stránky jsou celkově úžasné. Už mnoho rad, receptů a nápadů jsem využila. Poradím malou vychytávku pro ty, kteří nemají tak pevnou ruku, nebo nezvládnou složitější tvary. Prostě si je ZE ZPODU papíru nakreslete tužkou, budou prosvítat a není problém je pak obkreslit těstem. Nebo druhá možnost, pod papír na plech položte obrázek který chcete namalovat. Opět bude prosvítat a tak jej jen tmavým těstem obtáhnete. Ale před pečením nezapomeňte ten obrázek opatrně vytáhnout z plechu :o) Přeji všem pěkný den.
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Martina Ozorovská
0
 
 
úžastný recept :O mám 13 ale musím to niekedy skúsiť a prekvapiť tým maminku... :) je to velmi lákavé a aj velmi zaujímavé a krásne :O :)
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Adéla
0
 
 
Dobrý den,
jste úžasná ! na Vaše stránky jsem zavítala nedávno a jsem z nich mile překvapena :) Tento recept musím určitě zkusit, hrozně ráda peču a vždy mamku potěším :D I když je mi teprve 14, tak doufám že to zvládnu :)
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Martina
0
 
 
Ahojte, roládku jsem dělala už 2x. lepší jsem ještě nejedla. jen s tím malováním mám problém. poprvé jsem měla moc hustou, po druhé jsem udělala řidší, a když už se mi to teda od papíru podařilo odlepit,zase se mi to nespojilo s tou roládou. je to taková tuhá hmota, která na té roládě prostě nedrží ;( nevím co dělám blbě? hodně mouky? nebo nevím.. poraďte :) Budu vděčná. jo ještě jak jsem dělala podruhé, tak mi to těstíčko zbylo tak jsem podle moniky namalovala ještě do těsta, no a ty proužky mi prostoupili skrz. takže byli vidět ze spod, jak měli být ty malůvky. tak teda nevím co dělám blbě.
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar KK
0
 
 
Dobrý den, roláda je nádherná, úplně umělecké dílo. Zkoušela jsem, ale těsto se mi asi srazilo, chutná spíš jako palačinka (není to špatné, ale asi to tak být nemělo). Přitom po upečení vypadalo celkem nadýchaně. Čím to může být? Tmavé těsto jsem předpékala, v mražáku nemám na plech místo, a šlo to dobře.
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar jiti
0
 
 
Vypadá famózně :-) chystám se na ni,ale jen mi řekněte jestli když se nestáčí za tepla tak jestli to potom jde bez problémů.Diky
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Terka
0
 
 
Tak pani Brydova! upeceno, zbasteno a oznamkovano za 1*. Uz dlouho hledam na netu postup a ingredience k maluvkam a konencne jsem je nasla- u Vas- a to uz Vasi stranku mam dlouho ulozenou! :) Nemela jsem moc casu takze jsem nemohla cekat na hodinu v mrazaku a presto vsechno se povedla uuuplne famozne!!! - povim svuj fik/fik postup- na maluvky jsem dala cely zloutek a min bilku ( vim z peceni vanocniho cukrovi ze kdyz se dal bilek cukrovi vzeslo a bylo krupave a to jsem nechtela kdyz jsem cetla kolika kucharinkam prave ornamenty vypadaly z rolady) cukr krupici a jen dve zlice mouky. Hned jsem malovala, hodila jen do lednice a jen na tu dobu co se slehal piskot. Samozrejme pri me zbrklosti jsem do misy hodila vejce cela!!!- tak co no- cukr a slehat- prisypala jsem mouku, doslehala, vylila na plech a sup do trouby. Za 10 min. ven.- Kdyz vystydla, preklopila jsem ji, sundala pecici papir na radu jedne z kucharinek, kdyz jsem to chtela vratit zas na "zada" zuchlo me to :D NIC SE S NI NESTALO !!! pak uz jsem ji natrela tim co dum dal. Domaci klevelou z cerneho rybizu a tvarohovym kremem.....nemela chybu ani po tom vsem :D tak snad jsem Vam vsem trochu pomohla ;)
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Jana
0
 
 
Jdu na ni :D. Snad se mi to povede alespoň z poloviny tak, jako Vám :D ! Děkuji za príííííííma nápad, jste úžasná !!!
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
avatar Lucie
0
 
 
Dobry vecer p. Brydová,dnes jsem zkousela vasi a je vyborna :-) jen mam problem s tim malovanim,vse vypadalo super nez sem zacala papir stahovat.Tmave testicko se mi slilo a nevim jestli jsem ji mela malo upecenou nebo kde nastal problem,jelikoz mi ten papir nesel vubec stahovat,svetle i tmave testo mi zustavalo na papire.Muzete mi prosim prosim poradit co s tim ? dekuji :-)
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář
Storno
Jméno *
Mail
Opište kód   
Přidat komentář