Vlog 32/21 – kuchyňský Blog / Bydlení / Vlog

Dnes jsem se rozhodla o trošku monotematický vlog – pozvu vás totiž do kuchyně a konečně zodpovím na dotazy, které mi opakovaně píšete, když její kousek zahlédnete v mých vlozích… tak račte dál,… už vařím kávu…..

Kuchyni mi dělal pan Vach – je to už druhá kuchyně, kterou pro mne dělal a opravdu ho mohu jen doporučit 🙂 tedy pokud jste z Českých Budějovic a okolí…   je v kombinaci bílého lesku a sanoma dubu.

Další mimořádnou dominatnu – designové světlo z přírodního dubu – mi navrhl a vyrobil Radim Soukup – Leonardo Wood. 

Ve videu uvidíte i jak svítí a ovládá se….

Radim je také autorem mých dubových levitujících polic. A ještě jednu věc spolu chystáme a pokud o to nechcete přijít, bude fajn, když mne budete sledovat třeba na YouTube. 

O rekonstrukci kuchyňky z Ikea pro moje vnoučátka jsem vám psala a stejně tak jste ve vlogu mohli vidět montáž těchto poliček ze Sconto Nábytek. 

Ve videu vám také poradím, jak mít i po osmi letech granitových dřez jako nový. Je to velice jednoduché!! A i díky tomu už nikdy bych nešla do nerezového.

Na indukční desce mne dlouhou dobu trápil flek, naštěstí ten jsem už vyřešila – jak se dozvíte tady…

Hodiny by prý Radim také zvládnul, ale já mu byla nevěrná a pořídila si je tady. 

Tenhle stůl jsem si pořídila jako úplně první a podle něj celou kuchyni… je to prostě srdce mého kuchyňoobýváku (jiný obývák nemám – jen dvě ložnice)…

Zákoutí pod schodištěm…. pult při natáčení a původně zelinkavou kuchyň můžete vidět třeba tady. 

A tohle je vlastně celý můj prostor….

Ale na co jsem nejvíc pyšná, že jsem opět prosadila je myčka ve výšce… opravdu to zkuste!! Je to 1000x lepší než trouba ve výšce… v minulém domě jsem měla ve výšce obojí, ale sem se to nevešlo a musela jsem si vybrat… a vybrala jsem si dobře 🙂

Na četné žádosti doplňuji, že je ve výšce 58 cm.

Tak jak se vám moje kuchyň líbí?? Pokud máte ještě nějaké otázky, pište, ráda zodpovím… Mně i po osmi letech přijde hezká, jen jsme vloni přemalovali žlutozelenou na šedou.

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *