Vlog 25/21 – tvořivý, pečící a vařící Blog / Panenky / Recepty / Vlog

Někdy mi přijde, že se dny tak nějak opakují jeden za druhým a vlastně jsem ráda, že točím tyhle střípky, ze kterých pak skládám vlogy, protože mi to dává pozitivní naději, že ještě není nejhůř… že i když jsme zavření doma a And má občas nudůůůůůů, tak stále se mi daří vymýšlet si práci, aby mi z toho nehráblo…

Dnes jsem převlékla postele…  a ptala se vás, jak často to děláte vy?

A slíbila jsem odkaz na povlečení, do kterého jsem převlékala – tak tady je. Je to mikrosatén, vím, že hodně z vás mi psalo, že se v tom nedá spát a Mirka mi ho dokonce díky tomu věnovala… ale já s tím problém naštěstí nemám a Martin také ne.

Také jsem konečně zabalila výhry z mého nedělního živého vysílání. 

A protože jsem nakonec nenašla doma obálky, tak jsem je vyrobila…. a právě teď je Martin posílá a já doufám, že vše dorazí v pořádku….

Upekla jsem perník a máte ho kompletně ve vlogu – jen opět s mým měřením a vážením přiměřeně, přiměřeně….

Ale povedl se moc dobře a sice večer už jsme to nestihli, ale ráno jsme si ho dali s kafíčkem…

Ve vlogu najdete ještě jeden recept a protože už jsem měla hlad, tak jsem ho úplně zapomněla vyfotit a tak jsem vám musela udělat potupný printscreen z videa… ale tahle ala Indie se nám fakt povedla…

A protože držíme Suchej únor, tak si večer dopřáváme čajíčky – tenhle je od Sonnentoru a je moc dobrý.

A aby And neměla tu nudůůůůů, tak jsme večer trošku vyráběli pro panenky a zapojil se i Martin, protože je nejšikovnější na origami.

Návod na tuhle skládanou kabelku z papíru najdete tady.  

Čelenku vyrobila také And. Jsem ráda, když jí trošku mohu pomoci zahnat nudu. Ale pokud nechceme, aby byla stále na mobilu, tak to jinak nejde. Tahle doba mne nejvíc mrzí kvůli dětem školního věku. My to nějak zavření vydržíme (i když já to také těžce nesu), ale oni????

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *