Problém vyřešen Blog / Nápady

Ve vlogu #09 jsem vás poprosila o pomoc – chtěla jsem vyčistit svou indukční desku, na které jsem měla zvláštní nános, od čeho jsem netušila, protože jsem desku čistila pravidelně, ale tohle bylo prostě nevyčistitelné…. více o tom mluvím ve videu….

Poradila mi moje kamarádka, se kterou mne pojí láska k polymerovým hmotám, abych vyzkoušela prostředky z české firmy Eurona Cerny – protože jsem netušila od čeho skvrna je, objednala jsem si jich několik, plus navíc Agenta, o kterém mi vyprávěly i jiné kamarádky a více o něm někdy příště…..

Skvrnu jsem nedostala pryč jedním pokusem, ale byla jsem trpělivá a za cca šest aplikací byla pryč….

Aplikovala jsem přípravek na trouby a grily.

A opravdu je deska lesk blesk a já z toho mám fakt radost…..

A když už se to jmenovalo na trouby a grily, tak jsem to vyzkoušela i na troubu…. a že ta to potřebovala opravdu hodně….  včetně dvířek – pusťte si to video a uvidíte….

Trouba bude chtít ještě pár aplikací, ale už teď jsem nadšená…..

Tady si můžete prostředek objednat a když při registraci uvedete mé zákaznické číslo

420-0619894400, tak prý získáte slevu.

A tady vidíte konečně krásně průhledná dvířka do trouby…. to jsem pekla korpus na lotuscake.

Znáte mne  – doporučuji vždy vše na základě své osobní zkušenosti a čistého svědomí…. takže tento prostředek opravdu doporučuji. A aby to bylo ještě jasnější, prostředek jsem nedostala v rámci žádné spolupráce, normálně jsme si ho koupila z vlastní vůle a na doporučení Mirky, která na FB má skupinu, kde radí s výrobky…. 🙂

 

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *