Moje vášeň – koření Blog / vegan

Ráda vařím a pokud to máte stejně, tak mi dáte za pravdu, že dobré jídlo je hodně závislé na dobrém koření. Už mnoho let si ho objednávám často přes net na www.korenisveta.cz. Dokonce jsem jeden čas s touto firmou měla affilační dohodu – tj., že pokud někdo z mých stránek kliknul na jejich, tak mi připsali nějaký bonus, který jsem si stejně vybrala právě v koření.. takový naturální obchod 🙂

A protože jsem v rámci „domácího vězení“ neboli karantény, přerovnávala mimo jiné i svůj šuplík s kořením, tak jsem zjistila, že mi některé druhy již chybí a chtěla si je objednat. Jenže mi nešlo ani se přihlásit na zmíněný web. Napsala jsem tedy mail s prosbou o pomoci a druhý den mi volal moc milý pán.

Přímo majitel e-shopu pan Chylík. A vysvětlil mi, že museli e-shop předělat a affilační program už nefunguje. A začal mi vyprávět a povídat si se mnou a byl opravdu milý. Nejspíš mu je taky smutno po lidech. A tak jsme se bavili o koření a on se mne ptal, které mi chybí a pak mi ještě doporučil čaje a kávu z jejich e-shopu….

A pochlubil se, že otevřeli kamennou prodejnu, kde prodávají koření bezobalově – tj. můžete si přijít přímo s kořenkami. Moc mne zamrzelo, že je to ode mne přes celou republiku – kousek od Frýdku-Místku (což je Fajne mesto jak zpívá můj kamarád René Souček) v  Brušperku.

Mají to tam opravdu krásné. Takže pokud je máte poblíž, určitě zajděte a pana Iva Chylíka ode mne pozdravujte. Držím palce všem malým podnikatelům, kteří dělají svou práci s láskou.

Tohle je můj skromný nákup a moc děkuji panu Chylíkovi za jeho milá slova, pěkně jsem si popovídali. A třeba někdy se potkáme i osobně. Zatím posílám pozdrav. A pro vás i ukázka mé radosti z balíčku s kořením….

Na popisování používám křídový fix na sklo a zatím je to nejlepší volba.

Krásný den přeje

Komentáře