Neobvyklý dárek Akce / Blog / Kurzy

Ve stejné době, kdy jsem dodělala ateliér, mi napsala jedna slečna, zda bych se nechtěla kamarádit s její maminkou, která mne moc obdivuje a chtěla by se mnou trávit čas. Přiznám se, že to byl zvláštní dotaz, protože já si ráda vybírám své kamarádky sama. Nicméně mi tento dotaz vnukl jednu myšlenku a zkusím ji zde prezentovat.

Byť mám přes rok celkem napilno, určitě by se našlo pár víkendů, které bych mohla věnovat tomu, že vás budu moci pozvat ke mne domů a strávím s vámi příjemný víkend.

Prostě nabízím možnost strávit relaxační víkend s Monikou Brýdovou 😊

Součástí toho víkendu bude uvítací drink, oběd, večeře, snídaně, oběd a svačinky mezi tím a  ubytování přímo u mne doma v samostatném pokoji, který sousedí s mým ateliérem.  Budu vám vařit a pečovat o vás jako o své kamarádky a není vyloučeno, že po víkendu jimi opravdu budeme 😊

Budeme tvořit – dle vašeho výběru předem – minimálně tři techniky si vyzkoušíte. Ukáži vám krásy Českých Budějovic a pokud budete chtít, zajedeme i do Českého Krumlova.

Víkend u mne si můžete objednat samy pro sebe nebo jej koupit jako dárkový poukaz pro své maminky, dcery, kamarádky, kolegyně. Ano, čtete správně, trošku genderově omezuji svou nabídku pouze na ženy. Samozřejmě muž může být doprovodem ženy.

Objednávku víkendu najdete tady.

Voucher  bude platit dva roky ode dne vystavení a během nich určitě spolu najdeme společný víkend, který bude vyhovovat oběma stranám.

Navíc tam najdete nabídku i pro dvě či tři ženy – ale podmínkou je, že se musíte znát, protože budete spát na jednom pokoji 😊

Je to pro mne celkem velká výzva. A ty já ráda. A už teď se na ni těším.

Komentáře