Vegan recepty hravě a zdravě Blog / Recepty / vegan

Prý v dnešní době vydává kuchařky kde kdo… tak to vypadá, že moje druhé jméno bude Kdekdo 🙂  A nebudu zastírat, že jsem Kdekdo moc ráda, protože je to takové příjemné odbočení z mé řady knih o tvoření.

Pozorní čtenáři vědí, že jsem svými recepty plnila více jak dva roky stránky Jihočeských Deníků sobotu co sobotu. A od tohoto počinu bylo už blízko k tomu dát je všechny dohromady a vydat jako knihu.

Je to i splněné přání mnohých mých kamarádek, kamarádů a známých. Když jedli má jídla, tak mi říkali, že to mám sepsat a vydat jako kuchařku. Namítala jsem, že hodně receptů mám na stránkách… na to říkali, že kniha je kniha… a že jejich maminky či babičky internet nemají.

A tak se zrodila moje další kniha – více jak stovka receptů na 240 stranách. Snažila jsem se přidat k receptům tipy, zajímavosti a osobní zkušenosti.

Všechny recepty jsem osobně uvařila, nafotila a snědla. A ne jednou. Prostě léty ověřeno.

Ideální dárek pro všechny kamarády a příbuzné. Tedy tak si to představuji 🙂

A co v ní najdete?? Aneb ať nekupujete zajíce v pytli….

slané i sladké snídaně

spoustu hlavních jídel, které mohou být jak obědem, či večeří….

samozřejmě nějaké to sladké mlsání….

a nějaké ty tipy, triky a recepty co se jinam nevešly…

Samozřejmě plánuji několik křtů, kde se tentokrát bude ochutnávat a povídat nejen o jídle… Sledujte stránky, dozvíte se včas vše potřebné….  a pokud jste se ještě nepřihlásili k odběru novinek e-mailem můžete to udělat v pravém sloupci – stačí vyplnit váš mail 🙂

Doufám, že se vám bude kuchařka líbit, budete se jí inspirovat a snad i některé recepty zkusíte uvařit. Dejte mi určitě vědět!!!!

Komentáře