Srdíčková přáníčka Nápady / Ostatní

Dostala jsem nové fixy – resp. barevné popisovače – a to je pro mne stejně úžasné jako pro někoho dort z cukrárny… a protože je dnes svátek svatého Valentýna, tak jsem si řekla, že namaluji pár přáníček 🙂

Načtla jsem si pár zvířátek na kreslící čtvrtku. Takové ty moje malůvky – lépe to neumím 🙂

A pak už přišly na řadu nové linery od Centropenu.

Mají tenké hroty a maluje se s nimi moc hezky.

A když jsem obrázky domalovala, přišly na řadu nůžtičky, kterými jsem částečně prostřihla ručičky. Určitě by asi bylo lepší to říznout řezákem, ale byla jsem líná jít pro něj a podložku do ateliéru.

PS. A jestli si říkáte, že stejná lenost mne popadla při malování trojúhelníčků na sobě, tak máte pravdu…. ale klidně to mohu vydávat za záměr autora 🙂

Víc prostřihněte linky nahoře, aby se tam dobře vkládalo srdíčkové přání, já jsem je ještě dodatečně prostřihla více.

Ruce prostřižené (jak říkám, řezák by byl lepší) a jde se na srdíčka.

Pokud si nevěříte, můžete jej obkreslit třeba podle vykrajovátka. Pokud chcete srdíčka dvojitá, do kterých se budou psát vzkazy, pak přehněte červený papír a nakreslete srdíčko tak, že část je v přehybu.

A do srdíček můžete napsat nějaký vzkaz…..

No a pak stačí vložit do ruček a předat tomu, komu chcete udělat radost….

A ještě jedna varianta – vystřižené a nalepené na čtvrtce, kterou jsem předem pomalovala anilinovými barvami. Zjištění, že když jsou ručičky tak trošku více otočené nahoru, tak lépe drží srdíčko….

PS. Když jsem dopsala tenhle článek, tak jsem zjistila, že tenhle nápad není vůbec originální – což mi trošku bylo jasné – ale hlavně, že i podobně zvířátka, sice bez prostříhávání ruček, už někdo nakreslil. Prostě to na mne vykouklo na Pinterestu…. tak vám to sem taky vložím, protože se mi to moc líbí….   odkazů je několik – na zdroj se dostanete proklikem na fotku.

3-9

1Gato-Marcador-de-Páginas-Passo-a-Passo-com-Molde-21

Přeji vám krásný srdíčkový den – a pokud neslavíte zrovna v únoru, můžete takové přáníčko dát někomu prostě jen tak nebo třeba mamince ke dni matek apod.

Komentáře