Relaxační pobyt pro rodiče a děti (6 – 12 let) Kurzy / Letní pobytové kurzy

Na loňském pobytu si dvě babičky trošku postěžovaly, že jejich vnučky jsou doma smutné, že by taky chtěly jet na Sebuzín. A mně před rokem do života vstoupila Anička, která se mnou tvoří a vždy je jí líto, když jedu na nějaký kurz či pobyt a ona nemůže…  a tak jsem si řekla, že by se s tím mělo něco udělat a vymyslela jsem spolu s Danuškou z ATOKu nový pobyt – pro maminky, babičky či tetičky a děti od 6 do 12 let.

4. – 10. 8. 2018 na Sebuzíně 

letní kurzy1

Společně  budeme tvořit, hrát si s barvami, fimo hmotou, pískem a vyzkoušíte si řadu zajímavých technik. Čeká vás také zábavné míchání vlastních aromaterapeutických „specialitek“, kterými se pak vzájemně budete rozmazlovat i při masáži. Pro děti je nachystaná bojová hra a pro maminky služby kosmetičky, masérky, pedikérky a kadeřnice, které si určitě zaslouží. Čeká vás také výlet, ranní cvičení v zahradě, čtení pohádek na dobrou noc a mnoho dalšího.

letní kurzy

Přijeďte si užít pohodový letní týden společně s dětmi, protože SPOLEČNĚ PROŽITÝ ČAS JE TO NEJKRÁSNĚJŠÍ, CO SI MŮŽETE VZÁJEMNĚ NADĚLIT!

Více o pobytu a přihlášky najdete ZDE. 

 

PS. i na tomto pobytu budete mít možnost volby stravování – klasicky nebo rostlinně (vegansky).

 

Komentáře