LP hodiny Dekorace

LP desky jsou ideální materiál na recyklaci. Pokud máte doma zásoby a gramofon nehodláte pořizovat, zkuste z nich něco vyrobit – třeba hodiny….

 Já bych tímto způsobem chtěla moc poděkovat hlavně dvěma dobrým vílám, které mi darovaly (po mé výzvě na FB) spoustu LP desek. Je vidět, že dobří lidé stále žijí :-))

  Dále budete potřebovat číslice – můžete si je sice na hodiny napsat, ale když vystupují, vypadá to lépe… v našem e-shopu nabízíme několik typů….  Další důležitou součástí je hodinový strojek. Ten se dá koupit v hodinářství či ho můžete vymontovat z hodin, které stále fungují, ale už neladí designem k vašemu interiéru. Součástí strojku by měla být i úchyt, za který potom celé hodiny pověsíme…  Pokud vám nevyhovuje etiketa LP desky, můžete si na internetu stáhnout různé jiné…..  Můj postahovaný výběr si můžete prohlédnout a případě použít v tomto albu na Facebooku. Pak si je upravte na průměr 10 cm a vytiskněte. Skvělé je použít samolepicí papír.  Vystřihněte – pokud tam máte černý okraj, tak klidně s ním, budete mít lepší manipulační prostor…  A nalepte.  Dřevěné číslice přilepte lepidlem – skvěle funguje Bastelkleber od Folia. Jen pozor, dávejte ho opravdu trošku, aby vám nepřelezlo na desku, dělá to tam stopy.  Proděravte středový otvor. Trošku asi budete muset ostrým nožíkem objet okraje, aby se otvor lehce zvětšil a šel nasadit střed strojku.  Namontujte strojek, nasaďte ručičky, vložte baterku a hotovo….

Komentáře