Boudoir focení Vlog

O fotografce Kateřině Faltýnkové jsem vám již několikrát psala. Nafotila jsem s ní holoakty a také mi fotí fotky pro různé kampaně a v neposlední řadě nafotila všechny autory a jejich projekty do knihy Polymerové nebe, kterou jsem letos vydala.
 Ke Katce mám důvěru nejen jako k fotografce, ale také jako k člověku. A proto jsem se letos rozhodla, že zkusím roli „modelky“ a nechám si nafotit tzv. boudoir fotografie. Smyslné, romantické…. Snad také proto, že mi bylo pětačtyřicet a říkala jsem si, kdy jindy, když ne teď J Manžel Katky, který je vizážista, mi maličko poupravil fasádu a pak šel hlídat jejich děti J To proto, že jsem přepadla Katku v neděli (bohužel to byl jediný volný den na focení a Katka mi ho obětavě věnovala). Část prádla, šperků a bot byla moje, část jsem si vypůjčila (díky Martino a Simčo) …. Zkoušely jsme různé kombinace a polohy. Kupodivu jsem se opravdu bavila. Katka focení dělá zábavným a celé probíhalo v uvolněné atmosféře. Katka ze mne zkoušela dostat různé polohy – hodná holka, přísná dáma, odměřená apod. Fakt mne to bavilo J Na hodinky jsem se nekoukala, ale tuším, že jsme takhle řádily kolem čtyř-pěti hodin… Výsledkem bylo asi třicet fakt povedených fotek, ze kterých jsem vybrala asi polovinu na finální úpravu… přeci jen modřina po odběru krve  na ruce není to, co bych chtěla mít na svých fotkách J

Pokud mohu za mne doporučit, běžte do toho….  Ukažte to co je ve vás. Smyslnost, vášeň…  Třeba jen pro vlastní pocit, zvednutí sebevědomí, protože věřím, že každá žena je krásná. Schovejte si dnešek pro vzpomínky.

Nebo třeba darujte svému partnerovi k vánocům fotoknihu. A pokud máte obavy a stud, tak osobně mohu Katku vřele doporučit.

Práce Katky si můžete prohlédnout na jejích stránkách a také ji najdete na Facebooku. Zde má i přímo profil pro Boudoir fotky.

 

 

 

 

 

Komentáře