Ten svetr mi nesvlíkej… Vlog

Tak trošku parafrázuji název známého filmu…. a opravdu vám chci napsat o svém postoji ke svetrům…. ne že bych je nechtěla nosit, ale ve většině vypadám jako medvědice a tak vždy hledám svetry, které mi nepřidají na objemu… a to se hledá celkem těžko…..

Mnoho let se znám s Martinou Taborsky – skvělou návrhářkou, pletařkou, majitelkou firmy s klubíčky, autorkou knihy o pletení a skvělou ženskou….. vždy mi nabízela, že mi něco uplete…. ale já se bála právě toho, že v tomu budu jako medvědice…. prostě když máte v hlavě utkvělou představu, tak se jí těžko zbavujete….

No a právě u Martiny jsem našla tenhle úžasný svetrokabát…. zaujal mne zpracováním a hlavně nápadem!!!

A tímto bych moc ráda poděkovala Martině za tenhle nádherný nový kousek mého šatníku….

První fotka vznikla přímo u Martiny, to jsem k tomu ještě měla šperky, které přesně barevně neladí…. ale ani jsem nedojela domů, protože jsem v těch dnech součástí umělecké výstavy Na zajíci, a už jsem začala ladit barvy polymerové hmoty, aby pasovaly….

 Jako první nástřel vznikl tento velký náhrdelník…. ale uvědomila jsem si na něm dvě věci – jednak, že pod svetr vždy musím nosit něco černého, aby to nevypadalo, že mám chlupatý hrudník :-)) ale hlavně to, že tolik koleček už je moc…. Náhrdelník jsem doma rozebrala a udělala z částí náramek. Na krk jsem vyrobila decentnější kousek a ještě náušnice. A protože mi dvě mističky zbyly, tak jsem vymyslela tenhle přívěšek na svetr.

Takhle to vypadá komplet. Mám ráda, když vše ladí a ta dvě kolečka pověšená na černém řetízku, který jsem obtočila kolem spodního knoflíku vypadají moc hezky.

Určitě to je kousek, díky kterému se za mnou mnoho lidí už otočilo…. nezakrývá, naopak… podtrhuje postavu.

Pokud se vám líbí, zkuste se obrátit na Martinu, určitě by zvládla vyrobit podobný kousek i pro vás 🙂

PS. A ještě jedna blbůstka, kterou jsem si udělala radost…. a myslím, že tentokrát mi koukali lidi i na kolena :-))

Jsou z prodejny Calzedonia 🙂

 

Komentáře