Online kurzy Nabídka kurzů

Myšlenku na kurzy po síti jsem v hlavě nosila již dlouho, ale nějak mi chyběl čas a technické znalosti na jejich realizaci…. a najednou přišel mail….

Opět se mi potvrdilo, že vysílání přání je velice účinné…  moje vyslané přání ohledně online kurzů bylo splněno… ten mail přišel od kluků z www.kurzyproradost.cz (moje dcera pány v mém věku za kluky už nepovažuje, ale vy mi rozumíte, že :-))

Nejenže zaujal…. doslova mne nadchnul….

Možná i proto, že s kurzy začínají a já ráda stojím na začátku zajímavých projektů… mnohem raději jsem na startu než naskakuji do rozjetých vlaků….  prostě miluji výzvy…. a tohle byla výzva s velkým V.

Stačila jedna schůzka a věděla jsem, že si budeme rozumět….

Samotné natáčení byla skvělá akce a zkušenost… sice mne 14 hodin natáčení totálně odšťavilo, ale ten pocit v duši…. za ten to stálo… nezastírám, že mi hodně pomohlo těch více jak deset let, které jsem před kamerami strávila….

Vzala jsem si s sebou na pomoc i Dominiku, protože bez ní by mi to neodsejpalo – byla moje pravá ruka, asistentka, poradkyně….  na závěr i vše sbalila, protože já už byla bez energie….

Myslím, že i pro ni to byla obrovská škola života…. spousta nových informací a zkušeností….

Přeji si, ať se vám kurzy líbí a těším se na natáčení dalších….

aneb ten malý exhibicionista ve mne skáče radostí :-))

Moje nabídka je pro všechny z vás, kteří mi píšete, že se z nejrůznějších důvodů nemůžete zúčastnit mých kurzů na živo… a také pro ty z vás, kteří mne zvete, abych přijela k vám…. nyní máte možnost pustit si mne až do svého obýváku :-))

Stačí se zaregistrovat a přihlásit se k odběru prvních tří kurzů zdarma….. (a pak už bude jen na vás, zda se rozhodnete pokračovat…. )

Naučím vás spoustu krásný květinových vzorů a půjdeme pěkně pomalu, krok za krokem, žádný fičák jako v televizi… věřte, že jsme si ten čas užívala….

 

Pokud máte zájem, stačí kliknout 

 

Komentáře