Focení s Kačkou Vlog

V zářijovém čísle časopisu Aromaterapie vyšel článek, ve kterém mne moc pěkně vyzpovídala paní Jana Chrástecká . Časopis si můžete přečíst kompetně v pdf – článek je na str.8. Pro jistotu jsem vám jej i nascenovala.

foto: Kateřina Faltýnková

Fotky pro článek jsem nafotila s Kačkou Faltýnkovou a byla to pro mne velice příjemná spolupráce. Fotky vznikly koncem června, skoro za pět minut dvanáct, protože začátkem července mi už zase začaly vlasy (a nejen ty) rašit :-))

Již dříve jsem fotila s profíky (Robert Tichý, Martin Kovalik…), ale poprvé byla fotografka žena a tak to byla nová zkušenost…

Ke Kačce do Dejvic jsem přijela z natáčení Snídně. Přesto mne Katčin manžel – vizážista – celou přelíčil, protože pro focení je třeba jiné líčení než pro kamery…

A na focení jsme už byly v ateliéru s Katkou samy.

foto: Kateřina Faltýnková

Nápad s akty byla moje iniciativa.

Chtěla jsem je nafotit již dříve a přišlo mi, že teď byla ta pravá chvíle. Nějak to ve mne dozrálo. Navíc kdy se mi zase poštěstí nafotit akty jako blondýnka, zrzka a „Dáda“ :-))

Měla jsem na Katku požadavek, aby akty byly takové, které se nebudu stydět ukázat i svým dětem a v budoucnu třeba vnoučatům.

Myslím, že Kačka přesně splnila mé očekávání.

Tuhle fotku s oknem mám moc ráda… mám ji ve verzi s oběma parukami, ale takhle bez je taková… syrová :-))

Kačka vymýšlela pózy a snažila se mne do nich dostat… někdy to šlo snáz, někdy hůř… často mi „tuhl“ obličej…

ale vždy mne dokázala uvolnit a dostat tam kam chtěla…a potom jsem vždy slyšela kouzelné Ostřím a Cvak :-))

foto: Kateřina Faltýnková

Třeba tahle se mi líbí moc… stejně jako všechny ostatní, které jsme za to dopoledne nafotily…

Kačka má „oko“ a to je pro fotografa myslím to nejdůležitější…

foto: Kateřina Faltýnková

Kromě portrétů fotí Kačka úžasně i  svatby… tedy já už se kvůli tomu znovu vdávat nebudu… ale kdyby jste potřebovali, tak ji určitě doporučuji.

Někdy je fajn nechat jiné, aby vám udělali zrcadlo… a i když se často sama sobě na fotkách nelíbím, tentokrát jsem nevyřadila kvůli tomuto ani jedinou fotku… i to je důkaz o tom, že fotograf umí fotit 🙂 Vidí vás ještě hezčí než se vidíte vy sama 🙂

 

Kačka má své stránky, najdte ji také na Facebooku a její telefon je 603 33 15 16.

Přeji příjemné focení…..

 

Komentáře