Sebuzín 2009 – reportáž z pobytu Vlog
    Pobyt na Sebuzíně byl zatím jeden z nejhezčích co se týče prostředí. Původní budova školy, citlivě zrenovovaná, poskytla nám všem příjemnou atmosféru a opravdu komfortní bydlení.

Personál, který zajišťoval provoz zařízení v čele s paní Danou,by zařízení mohly závidět mnohahvězdičkové hotely… Bylo o nás prostě skvěle postaráno, ba přímo hýčkáno. K zařízení přiléhala krásná zahrada v japonském stylu, které dominovalo jezírko s vodotryskem…. kdyby občas za zahradou nepřejel vlak, cítili jste se opravdu jako v ráji…

Každý den začínal power jogou, bylo skvělé cvičit naboso v jemně orosené trávě a relaxovat při slovech Štěpánky. Cvičilo se i odpoledne před večeří.

Po vydatné snídani se tvořilo. Přestože na relaxačním pobytu je tvoření tak trochu jiné než na ostatních pobytech, vznikala spousta skvělých věcí. Nejvíce ženy zaujaly asi korálky, vždyť zdobení je tak ženské Wink

Nejoblíbenější šperk bylo tzv. laso – návod na něj a výsledky, které vznikly během pobytu jsem pro vás zpracovala do samostatného článku.

Také jsme batikovaly reaktivními barvami – barvily jsme látky na sukně a šály.A druhý den podobným způsobem, jen jinými barvami a pomocí mikrovlnky hedvábné šály a šátky.

Na hedvábí se malovaly mandaly a samozřejmě jsme i zdobily trička… 

Část dne (večer nebo odpoledne) patřily Ivce – Ženě s velkým Ž. I přes své pokročilé těhotenství nám dokázala naslouchat a provázet nás cvičeními na posílení ženské intuice, smyslnosti a pootevřít naše vědomí. Ukázala nám sílu ženských kruhů a spojila nás v jeden velký celek. Těžko se popisuje ta skvělá atmosféra, která provázela celý týden, kdo nezažil, nemůže pochopit.

Masáže a kosmetiku zajišťoval personál firmy, která spravuje vilu, ve které jsme byly ubytované. Zároveň pro nás připravili zajímavé odpoledne, kdy jsme mohli očichat veškerou přírodní kosmetiku, kterou firma vyrábí. 

Jsem moc ráda, že se v Sebuzíně sešly skvělé ženy na které budu moc ráda vzpomínat a doufám, že se s nimi uvidím i napřesrok… tedy pokud Emma dovolí…

Další fotky z pobytu si můžete prohlédnou na facebooku a také v albu Jindry na rajčeti

Komentáře