Zapečený pangasius s tatarkou Hlavní jídla
   Jednoduchý recept, překvapivá kombinace…

 

Předem si uvařte brambory ve slupce – varný typ A – a po oloupání jich půlku promačkejte hranolkovačem přímo na plech. Osolte.  

Plech doporučuji vyložit pečícím papírem. 

   Pangase rozmrazte a důkladně vyždímejte do utěrky, pokud necháte v rybě vodu, tak se vám v jídle „rozčvachtá“. Poklaďte rybu na brambory, osolte a posypte kořením – já použila oblíbené country koření, ale záleží na vás… 
   Potřete jemně tatarskou omáčkou
   Na rybu navrstvěte druhou půlku brambor, posolte, posypte kořením a přelijte 3 vejci rozmíchanými v 50ml smetany
   Zapékejte na 180st a když povrch chytne správnou barvu a vajíčka ztuhnou poklaďte  plátky sýra a ještě chvilku nechejte zapéci. 
 

 Podávejte se zeleninovým salátem. 

 

 

Komentáře